DISTRIBUIȚI

Cu prilejul sărbătorii profesionale – ZIUA ECONOMISTULUI, Vă adresez sincere felicitări și urări de sănătate, fericire, succese profesionale și prosperitate.
Îmi manifest aprecierea pentru activitatea și eforturile pe care fiecare colaborator din domeniul economic al raionului le întreprinde în vederea asigurării unei evoluții armonioase, competitive și viabile a sistemului economic.
Meseria de economist implică îndeplinirea unor sarcini și obiective complexe, ce necesită aptitudini și competențe profesionale înalte. Astfel, prin activitatea Dumneavoastră contribuiți în mod semnificativ la impulsionarea progresului, la asigurarea bunăstării fiecărui locuitor din raion, precum și la construirea unui viitor mai bun pentru întreaga societate.
În acest sens, avem misiunea de creare și consolidare a unui mediu economic stabil și prosper pentru agenții economici, care pot beneficia de cele mai bune practici acceptate la nivel internațional. Astfel, în această zi deosebită de marcare a meritelor muncii specialiștilor din domeniul economic, apreciem eforturile depuse de către toți economiștii din raion, dorindu- Vă viață îndelungată, bunăstare, noroc, noi performanțe, optimism, spirit inivator și realizari frumoase în dezvoltarea economică durabilă a raionului.
Cu toată considerațiunea, Vasili MARANDIUC