DISTRIBUIȚI

Stimați automobiliști și lucrători ai gospodăriei rutiere!

Cu ocazia Zilei profesionale a lucrătorilor din ramura transportului auto și infrastructurii drumurilor, Vă adresez sincere felicitări, însoțite de urări de bine. Incontestabil, serviciile pe care le prestați zi de zi constituie o muncă foarte complicată în condițiile actuale, dar și foarte responsabilă. Este o muncă ce merită tot respectul nostru și societății în întregime.
Indiferent de faptul că sunt alocate sau nu resurse financiare din bugetul de stat sau local, Dumneavoastră știți să Vă îndepliniți cu devotament și angajament profesional, marea misiune de a construi și reabilita drumuri sigure și calitative.
Vă adresez sincere felicitări și calde mulțumiri pentru neobosita trudă, pentru profesionalism și dedicare. Vă doresc un viitor senin, plin de căldură și satisfacție morală, multă sănătate, optimism, energie creatoare și realizări remarcabile în activitatea pe care o desfășurați în beneficiul dezvoltării raionului.
Vă urez în continuare curaj, devotament, perseverență și, cu siguranță, veți primi în loc toată admirația și respectul celor pentru care activați.

Cu toată considerațiunea, Vasili MARANDIUC, Președintele raionului

Mult stimați lucrători din sfera transportului auto şi gospodăriei drumurilor!

    Primăria oraşului Sângerei adresează calde felicitări lucrătorilor din transportul auto şi gospodăria drumurilor. Sentimente de recunoştinţă pentru munca Dvs purtăm în suflet totdeauna, dar în mod deosebit Vă transmitem calde şi sincere mulţumiri cu prilejul Zilei profesionale. Suntem recunoscători Administraţiei de Stat a Drumurilor, inclusiv colectivului Districtului Sângerei a SA „Drumuri Bălţi”, care ne deservesc în permanenţă, sunt receptivi la fiecare necesitate a noastră , intervin cu profesionalism şi dăruirea de specialişti valoroşi. Sunt încrezut de faptul că cine sapă în ploi fântână are –n rai numai lumină. Asemeni acestui efort etern este munca Dvs.Veţi avea parte de această lumină, cu siguranţă, pentru munca cu dăruire. Profesia căreiaVă dedicaţi este o artă, impune talent şi sacrificiu, iar fiecare dintre Dvs s-a bucurat şi se bucura de stima şi respectul cetăţenilor pentru că le faceţi viaţa mai frumoasă cu drumuri şi trotuoare asfaltate, urmaţi cursul de europenizare a lor. Activaţi de multe ori în condiţii extreme, dificile, supraomeneşti, dar Vă isprăviţi cu toate de minune, cu răbdare, abnegaţie, consecvenţă, devotament şi profesionalism. Prin ceea ce faceţi, contribuiţi în adevăratul sens al cuvântului, la crearea imaginii de azi şi de mâine a oraşului.
Profund recunoscător,Vă urez în numele Administraţiei Publice Locale, în continuare curaj, devotament, perseverenţă şi siguranţă că veţi primi şi primiţi în loc toată admiraţia şi respectul celor pentru care activaţi.

Cu drag, Gheorghe BRAŞOVSCHI, primarul oraşului Sângerei