Mesaje de felicitare de Ziua Națională a României

Mesaje de felicitare de Ziua Națională a României

124
DISTRIBUIȚI

Ziua de 1 Decembrie marchează un moment istoric în care sărbătorim unitatea și spiritualitatea unui popor cu valori și tradiții care merită cinstite.

Se împlinesc 105 de ani de când la Alba Iulia s-a desăvârșit cel mai însemnat act din istoria milenară, dramatică și eroică a poporului român. A fost momentul când într-o atmosferă de vibrantă însuflețire patriotică, Marea Adunare Națională a votat în unanimitate istorică „Declarația de Unire cu Tara”. Pe bună dreptate, actul istoric de la 1 Decembrie 1918 reprezintă sărbătoarea de suflet a tuturor românilor, un simbol al împlinirii dorinței de libertate și unitate a poporului român. Este obligația urmașilor să rememoreze cu prețuire și respect glorioasele fapte de vitejie ale eroilor neamului, spiritul de dăruire și sacrificiu pentru împlinirea unui ideal viu – făurirea Statului National Unitar având la bază unitatea de neam, limbă și cultură

De Ziua Națională a României, în numele Primăriei Ialoveni și al meu personal, doresc să transmit poporului român cele mai sincere urări de bine și un viitor prosper și fericit.

La mulți ani tuturor românilor de pretutindeni și celor ce simt și gândesc românește!

La mulți ani România! Cu profund respect și alese sentimente.