DISTRIBUIȚI

Anual, stimați contabili din raion, Anual, pe 4 aprilie cinstim venerabila profesie de contabil. Cu această ocazie, am deosebita plăcere să Vă adresez cele mai sincere urări de sănătate durabilă, multe succese în realizarea activităților profesionale și împliniri mărețe.
Profesia Dumneavoastră este reprezentată în toate ramurile economiei naționale, în sectorul public. Nici o întreprindere, instituție, organizație, mică sau mare, nu poate fi concepută fără munca unui contabil.
Cu această ocazie îmi exprim, în numele Consiliului Raional, înaltele considerațiuni și mulțumiri tuturor colaboratorilor din acest domeniu pentru contribuția la dezvoltarea economiei naționale și respectiv la dezvoltarea și prosperarea raionului. Apreciez la justa valoare munca asiduă a întregului corp de specialiști care activează în domeniul contabilității și sunt ferm convins că Dvs. și în viitor veți depune toate eforturile pentru dezvoltarea sectoarelor în care activați, contribuind la dezvoltarea întreprinderilor, instituțiilor și altor organizații, inclusiv la sporirea bunăstării populației.
La acest moment aniversar, Vă doresc multă fericire, bunăstare și prosperare, fie ca rezultatele obținute să Vă inspire spre stabilirea unor noi scopuri, să Vă conducă spre noi orizonturi și performanțe majore.
Cu alese considerațiuni, Grigore Corcodel, președintele raionului

Stimați colegi, având în vedere specificul activității entităților din domeniul bugetar și rolul important al contabililor în buna desfășurare a activității, cu înalt respect apreciem rolul pe care o are această profesie în raion și societate și oamenii care își exercită demn și obiectiv această funcție.
Cu plăcutul prilej, Direcția Finanțe Publice Sângerei aduce sincere felicitări și urări de bine tuturor celor, care profesează în domeniul bugetar prin munca sârguincioasă și dăruirea de sine, contribuind considerabil la funcționalitatea economiei.
Vă dorim sănătate, pace, bunăstare, prosperare, fie ca realizările aspirate să Vă inspire spre stabilirea unor noi scopuri, să Vă conducă spre noi orizonturi și performanțe majore.
Succesul și responsabilitatea să fie prezente mereu în activitatea Dumneavoastră, iar imaginea contabilului în societate să corespundă importanței faptelor realizate.
Vă mulțumim pentru eforturile depuse în exercitarea conștiincioasă a sarcinilor profesionale și Vă dorim mult succes.
Cu respect, Octavian Banaru, șeful
Direcției Finanțe Publice Sângerei

Ziua profesională a Contabilului este un prilej deosebit pentru a Vă adresa sincere felicitări cu urări de bine și împliniri în plan profesional și personal. Cu această frumoasă ocazie exprimăm, înaltele considerațiuni și mulțumiri tuturor angajaților din domeniul contabilității pentru contribuția substanțială la dezvoltarea economiei raionului.
Importanța și rolul profesiei de contabil sunt incontestabile. Vă dorim realizarea tuturor aspirațiilor, prosperitate și bucurii în familiile Dumneavoastră. Să Vă însoțească și în continuare spiritul optimismului, puterea de muncă și certitudinea de a face față tuturor provocărilor economiei.
Sincere felicitări și mulțumiri pentru tot ce faceți, stimați contabili. În această zi deosebită, suntem alături de Dumneavoastră, dorindu-Vă sănătate, viață îndelungată, bunăstare, noi realizări în domeniul cărora Vă consacrați viața, fericire și mult noroc. Sărbători fericite.
Cu profund respect, Arcadie Covaliov,
primarul orașului Sângerei și satului Vrănești

Stimați contabili, Vă felicit călduros cu ocazia Zilei profesionale. Vă doresc, în primul rând sănătate durabilă și răbdare în munca pe care o faceți. Doresc ca această profesie să Vă aducă satisfacție morală și intelectuală și nu uitați, întotdeauna este loc de mai bine și de mai mult. Să aveți parte doar de succese și apreciere. Munca Dumneavoastră să fie apreciată de colegi, subalterni, superiori ,alte departamente și de întreaga societate până la justa valoare. Să aveți parte de reglementări benefice în legislație și atitudine corectă din partea verificatorilor. Vă doresc să aveți mult de lucru, dar să lucrați puțin și să fiți remunerați după merit, să Vă rămână timp și să aveți bani destui pentru o viață fericită.
Cu mult respect, Sergiu Dubenco,
primarul comunei Drăgănești