DISTRIBUIȚI

Dragi elevi, Stimați Profesori,

Cu emoție și dor Vă urăm Bine ați revenit în școală. Emoție, pentru că bucuria revederii în acest an este una aparte, marcată de dificultatea momentului pe care-l traversăm și care ne-a ținut fizic – atâta timp – departe unii de ceilalți. Dor, pentru că nostalgia anilor de școală se strecoară an de an, de 1 septembrie, în sufletul adulților de astăzi, transpunându-i imaginar – în elevii care au fost ieri.
Vă suntem recunoscători, dragi copii, elevi pentru ocazia de a redescoperi, alături de voi, bucuria conectării la cea mai frumoasă experiență – cea a cunoașterii lumii, sub toate aspectele ei. În egală măsură le suntem recunoscători și dascălilor voștri, care au înțeles să transforme școala într-un mediu propice schimbului de idei, într-un loc al prieteniilor și al mentoratului.
Dragi elevi, cei care abia intrați în lumea școlii sau care Vă reîntoarceți la ea. Vă urăm ca 2021-2022 să fie un an al bucuriei de a învăța și al visurilor împlinite.
Stimați colegi, pedagogi, Vă mulțumim pentru modul care ați răspuns imperativelor anului școlar precedent. Vă dorim multă sănătate, energie, credință în ceea ce faceți și cât mai multe reușite profesionale. Fiți spiritul liber care să genereze schimbarea. Tuturor Vă doresc un an școlar bun și rodnic, cu rezultate meritorii și alese împliniri sufletești.
Dragi părinți, Vă urăm ca anul de studii care-și începe parcursul să fie un an școlar ușor și atractiv, cu multe bucurii și cât mi multe activități la care să participați împreună cu personalul didactic și copii Dumneavoastră.
Drum bun în Țara Cunoștințelor în anul școlar 2021-2022.

Cu deosebit respect, Mihai Curciuc, șef-adjunct Direcția Educație Sângerei și Ion Roșca, președintele Consiliul raional al Sindicatelor Educației și Științei