DISTRIBUIȚI

Dragi părinți și scumpi copii,
Anual, în prima zi de vară celebrăm Ziua Internațională a Copilului, prilej de a sărbători cea mai frumoasă perioadă din viața fiecărui om – Copilăria.
Ea întotdeauna trezește în sufletul nostru un sentiment de melancolie, este vârsta la care mugurul omenesc de-abia se deschide la viață și visează gingaș.
Copiii reprezintă comoara vieții noastre. Și nu e miracol mai mare și bucurie mai frumoasă, decât aceea de a avea un copil. Copiii atât de ușor de iubit, un zâmbet curat și strălucitor, mânuțe pline de iubire. Noi le oferim toată dragostea și atenția, ne străduim să facem totul pentru ca ei să crească fericiți, inteligenți, sănătoși și cel mai important, oameni demni. Viitorul nostru este în mâinile lor.
Cuvinte de recunoștință în această zi de sărbătoare vreau să exprim tuturor părinților. Este o muncă enormă dar, în același timp, este și cea mai mare fericire să vezi fețile strălucitoare ale copiilor, bucuria primelor lor cuvinte rostite, primii pași, primele victorii și descoperiri.
În numele Consiliului Raional Sângerei și al meu personal, adresez un sincer La mulți ani tuturor copiilor și părinților. Să Vă bucurați de copiii voștri sănătoși căci ei sunt mândria noastră.
Dragi copii, păstrați întotdeauna copilăria în suflet, ca o rază de lumină și viața voastră va fi mult mai frumoasă.

5 iunie – Ziua Mondială a Mediului și Ziua profesională a lucrătorului din domeniul protecției mediului

Stimați lucrători din domeniul protecției mediului!
Ziua mondială a mediului înconjurător, marcată anual la data de 5 iunie, reprezintă unul dintre principalele mijloace care accentuează preocuparea oamenilor pentru protejarea naturii și în același timp sensibilizarea factorilor decizionali să acționeze în acest sens.
Dumneavoastră sunteți cei ce stați la straja Mediului Înconjurător, cei ce aveți grijă ca acesta să rămână în continuare moștenire pentru generațiile viitoare.
Acum, mai mult ca niciodată, este necesar să reflectăm asupra complexității naturii, să analizăm acțiunile noastre exercitate asupra speciilor de floră, faună și asupra mediului lor de viață. În acest ritm trepidant al vieții, este imperios necesar să conștientizăm importanța armoniei OM – NATURĂ.
În acest context îndemn toți factorii de decizii inclusiv pe toți cetățenii, să conștientizeze că subiectul protecției mediului este mai vulnerabil ca oricând și este foarte important să ne concentrăm eforturile pentru a salva mediul în care trăim. Pe această cale, transmit tuturor lucrătorilor din domeniul protecției mediului sincere aprecieri pentru efortul, profesionalismul și dedicația manifestată pe perioada activității. Vă doresc ca în exercitarea atribuțiilor de serviciu, să dați dovadă de verticalitate, perseverență și abnegație.
Cu înaltă considerațiune, Grigore Corcodel, Președintele raionului Sângerei

P,BP