DISTRIBUIȚI

Stimați consăteni,
Duminică, 22 mai, creștinii ortodocși îl sărbătoresc pe Sfântul Ierarh Nicolae, unul dintre cei mai mari sfinți ai Bisericii lui Hristos. Făcător de minuni și ierarh sfânt, bătrân înțelept, cuvios și lucrător al iubirii, smerit și tenace în misiunile sale, iubitor de Liturghie și păstor de suflete înțelepte, ocrotitor al copiilor și apărător al credinței ortodoxe.
Fără îndoială că Sărbătoarea Sfântului Nicolae este una din marile sărbători ale Bisericii, de aceea localitatea noastră celebrează hramul Bisericii și a satului, mulți cetățeni poartă numele de Nicolae.
Cu acest prilej, în numele administrației Primăriei, al Consiliului local și al meu personal adresez tuturor creștinilor, în deosebi celor ce poartă numele de Nicolae, Nicoleta, Niculina, locuitorilor cele mai alese urări de bine, mult noroc și sănătate.
Această sfântă sărbătoare să vă poarte de grijă, să vă aducă lumină, căldură în suflete, bunăstare, pace și belșug în casele Dumneavoastră, să vă îndrumeze doar la fapte bune și înțelepte. Iar securitatea sărbătorii să Vă facă mai buni, mai iertători și mai atenți cu cei din preajmă, iar Sfântul Ierarh Nicolae să ne vegheze neamul, satele și familiile și să ne binecuvânteze în activitățile de zi cu zi.
Cu respect, Primarul, Sergiu Dubenco

* * *

De Sfântul Nicolae

De Sfântul Nicolaie, duminică, locuitorii satului Flămânzeni cinstesc pe Sfântul Nicolae și Hramul bisericii satului care-i poartă numele. Sărbătorim cu toții haramul localității. Cetățenii mei buni, mereu uniți la fapte bune meritați să sărbătoriți cu bine și cu liniște această frumoasă sărbătoare. 
Vă felicit cu mult drag și cu mândrie pentru cumsecădenie și simțul de buni și neîntrecuți gospodari. Vă doresc prosperare și Pace, Pace, Pace!
Cu drag de voi, Liuba Gobjilă, primara comunei Coșcodeni.