DISTRIBUIȚI

Cu prilejul sărbătorii ”Ziua Internațională a Familiei”

Dragi locuitori ai raionului Sângerei,
Duminică, 15 mai, în întreaga lume se sărbătorește Ziua Internațională a Familiei, o zi dedicată familiei, o zi în care onorăm relațiile dintre părinți și copii, relațiile dintre frați și surori, o zi care este un prilej pentru a ne aminti de cei dragi și de a fi alături de ei, de a le dărui căldura și atenția noastră, întrucât doar cu persoanele apropiate putem împărtăși bucuriile și trece peste necazuri.
În această zi de sărbătoare a Familiei, adresez cele mai sincere felicitări și urări de bine familiilor din întreaga țară și raionul Cahul, urându-le să fie unite, pașnice și puternice. Pentru că numai într-o familie în care domnește armonia și pacea, dragostea și stima reciprocă, ascultarea și înțelegerea, iertarea și acceptarea vom putea avea copii educați, părinți respectați, societate integră, aspirații realizate cu mult succes și responsabilitate.
Vă îndemn să prețuiți momentele pe care le trăiți împreună cu cei apropiați pentru că fiece zi petrecută cu familia este unică și irepetabilă.
Vă urez ca familiile Dvs. să fie binecuvântate cu copii și părinți sănătoși, cu pace și liniște, prosperare și realizări frumoase, să fie locul unde viața începe și nu se termină niciodată dragostea!
La mulți ani tuturor familiilor!
Cu profund respect,
Grigore Corcodel,
Președintele raionului Sângerei

 


Cu ocazia Zilei Internaționale a
Asistentului Medical

Stimați asistenți medicali ai raionului Sângerei,
La data de 12 mai o întreagă lume celebrează Ziua Internațională a Asistentului Medical.
Sunt rare ocaziile când ne putem exprima admirația și respectul pentru oamenii care veghează viața, uneori prin jertfirea propriei vieți. Meseria Dumneavoastră presupune multă grijă și dragoste față de oameni.
Importanța rolului Dumneavoastră – rolul asistentului medical și rolul moașei îl cunoaște fiecare om chiar de la începutul vieții. Vă mulțumesc pentru abnegația și dăruirea cu care tratați pacienții, pentru faptul că folosiți experiența și capacitățile Dumneavoastră fără preț și sunteți mereu gata să salvați vieți omenești indiferent de circumstanțe.
Apreciind înalt contribuția tuturor asistenților medicali la menținerea verticalității sistemului de sănătate, Vă adresez sincere felicitări și urări de bine, prosperitate și realizări profesionale pe măsura implicării eforturilor depuse.
Vă aduc calde mulțumiri pentru neobosita trudă a Domniilor Voastre, cei care, prin competentă și demnitate profesională, vegheați neobosiți starea de sănătate a cetățenilor raionului nostru.
Meritați toată aprecierea noastră pentru răbdarea nemărginită, pentru omenia și dăruirea de sine.
Fie ca spiritul de sacrificiu și profesionalismul să vă însoțească mereu întru alinarea suferințelor pacienților !
Cu aleasă considerație și apreciere,
Președintele raionului Sângerei, Grigore Corcodel


 

Mesajul de felicitare cu prilejul Zilei
Profesionale a lucrătorilor din domeniul Culturii

Stimați lucrători din sfera culturii,
Ziua lucrătorilor din domeniul culturii, sărbătorită anual în a treia duminică a lunii mai, îmi oferă deosebitul prilej de a Vă aduce cele mai sincere felicitări, alături de urări de sănătate, prosperitate și împlinire sufletească.
Această zi, evidențiază contribuția fundamentală a culturii, la dezvoltarea umană și construirea unei societăți deschise, având la bază respectarea drepturilor fundamentale ale omului și a dialogului intercultural.
Dumneavoastră sunteți cei care veghează promovarea valorilor culturale, tradițiilor strămoșești și perpetuatrea în timp a celor mai sacre valori ale neamului. Aveți responsabila menire să dezvoltați arta, să transformați și să îmbunătățiți viața spirituală în localitățile raionului și să creați condiții optime pentru dezvoltarea în continuare a culturii.
Exprim admirația și recunoștința pentru susținerea și contribuția Dvs. la promovarea valorilor cultural autentice și organizarea manifestațiilor culturale. Vă doresc sănătate, bunăstare, inspirație, creativitate inepuizabilă, succes în plan profesional și personal!
Cu deosebit respect,
Președintele raionului Sângerei, Grigore Corcodel

BP,P