DISTRIBUIȚI

Stimați locuitori ai raionului Sângerei,
Sărbătoarea Învierii Domnului Iisus rămâne a fi cea mai importantă sărbătoare creștină, cea mai vastă atât în semnificații, cât și în obiceiuri. Este sărbătoarea ce ne apropie de taina Învierii Domnului și ne aduce în suflet pace și bucurie. Este perioada, în care fiecare dintre noi ar trebui să reflectăm mai mult asupra lucrurilor cu adevărat importante, să ne luăm răgazul de a fi alături de cei dragi.
Totodată, în aceste zile, în care celebrăm darul luminii și al vieții, este potrivit să fim împreună cu toți cei care au nevoie de compasiunea și solidaritatea noastră, ori, această apropiere este cheia renașterii noastre ca societate de oameni demni și responsabili.
Sfintele Sărbători de Paște sunt un bun prilej pentru a primi în casele noastre Lumina Sacră ce emană căldură, iubire și speranță – sentimente care ne ghidează spre cele mai frumoase și nobile realizări.
În acest context, Vă adresez sincere felicitări cu prilejul sosirii Sărbătorilor Pascale. Vă urez multe bucurii de la cei dragi, sănătate durabilă, seninătate și speranța în ziua de mâine.
Fie ca bucuria acestor Sfinte Sărbători să Vă aducă fericire și armonie în familiile Dumneavoastră, iar minunea Învierii Domnului Iisus să dăinuie mereu în inimile tuturor, să Vă lumineze viața și să Vă aducă renașterea credinței, a speranței, bucuriei.
Să aveți puterea să fiți mereu mai buni, plini de dragoste, iar Lumina Sfântă a Învierii Domnului să coboare în casa și sufletele Dumneavoastră, să Vă ridice spre noi trepte spirituale și să Vă călăuzească pașii pe drumul vieții.
PAȘTE FERICIT!
Cu aleasă considerațiune, Grigore Corcodel, Președintele raionului


 

Stimați concetățeni!
Dragi creștini!
Cu ocazia Sfintelor Sărbători pascale, Vă adresez cele mai sincere urări de fericire, bunăstare si prosperitate. Învierea Domnului înseamnă o renaștere a credinței. Aceste zile ne oferă prilejul potrivit pentru a ne reaminti că trebuie să fim buni, mai plini de dragoste, cu inimă caldă și deschisă, când Miracolul Învierii lui Iisus Hristos coboară în casele și inimile noastre.
Vă doresc ca Lumina Sfântă din Cetatea Ierusalimului să Vă binecuvânteze și să Vă apere de primejdie, iar magia feerică a acestei sărbători să Vă inunde sufletele cu pace şi credinţă, să reverse asupra tuturor sănătate, belșug și bucurii. Focul Haric din Noaptea Sfântă să Vă ridice sufletele spre noi trepte spirituale și să găsiți liniştea sufletească în aceasta!
Să aveți parte de o sărbătoare caldă și liniştită alături de cei dragi, cu multe raze de lumină în gând, în inimă. Ea să Vă aducă putere, căldură sufletească și să Vă păzească mereu!
Paște fericit alături de cei dragi!
Mariana Ombun, președinta raionului Telenești

 

P,BP