DISTRIBUIȚI

Dragi locuitori ai raionului, sărbătorile pascale ne oferă tuturor prilejul de a retrăi, împreună cu cei dragi, emoția Învierii Domnului, de a restabili și fortifica valorile și tradițiile creștinești, ele ajutându-ne să ne purificăm sufletește deschizându-ne astfel calea spre mântuire. Minunea Învierii reprezintă simbolul iertării, pocăinței și al înălțării spiritelor spre lumină, care ne insuflă credință, speranță și dragoste.
Semnificația sărbătorilor pascale urmează a fi confirmată zi de zi de fiecare dintre noi prin gesturi de compasiune, caritate și solidaritate cu cei din jur. Să trăim împreună cu toții bucuria de a dărui, de a ierta și de a păși cu încredere în ziua de mâine.
Paștile ne învață să oferim Lumină din Lumină, să avem mereu drept cei mai devotați, însoțitori Credința, Nădejdea și Dragostea.
Aidoma mijlocului de primăvară în care este marcat, Paștile ne oferă speranța existenței și posibilității unei înnoiri, unei curățenii unanim înțelese și acceptate. În acest context Vă doresc, dragi cetățeni, ca sărbătoarea divină să reverse asupra Dumneavoastră belșug și bunătate, să Vă alunge din inimi tristețea, durerea și necazul și să Vă umple sufletele și casa cu lumină binecuvântată.
Să aveți parte de împliniri sufletești și bucurii aduse de cei dragi. Iar capacitatea și dorința de a dărui, de a sprijini, a înțelege, a îndruma, de a ierta aproapele să nu Vă părăsească nicicând.
Fie ca marea sărbătoare a tuturor creștinilor să ne găsească pe noi toți mai buni și mai aproape unii de alții, iar bucuria și lumina Învierii Domnului să triumfe în sufletul fiecăruia dintre noi.
În noaptea divină a Învierii să ne ajungă puteri pentru a ierta și a cere iertare, pentru a alunga gândurile materiale, pe care le merită generația de azi și de mâine.
Sărbători fericite și HRISTOS a ÎNVIAT!
Cu înalte considerațiuni, Grigore Corcodel,
Președinte al raionului

Hristos a Înviat, iubiții mei cetățeni ai orașului Sângerei și satului Vrănești! Primiți lumina sfântă, luați cu voi farmecul și bucuria Învierii. Învredniciți -Vă puterile și întăriți-Vă în credința și prin credință. Vă felicit din suflet că ați ajuns bine, sănătoși către Învierea Domnului. Sărbători luminoase vă doresc, așa cum vă poftește inima de buni creștini și vrednicia de buni gospodari. Cu Hristos în suflet și în gând să depășiți orice obstacol, să vă bucurați de viață frumoasă, de un mediu curat. Iubiți, iertați, prosperați, că pentru aceasta Hristos a Înviat!


Iubiții mei Sângereieni!
Aș fi cel dintâi chemat și vizat, să vin către sufletele și casele Dvs cu multă bunăvoință de Ziua Hramului, să Vă exprim sincere felicitări cu ocazia Hramului Bisericii „Sfântul Gheorghe” și Ziua orașului în care trăim cu toții. Chiar de avem stare de urgență pentru pandemia de COVID, îmi doresc din tot sufletul să aveți parte de sărbătoare frumoasă și de bucurii sufletești provocate și născute de aceste momente de sfinte sărbători. Protejându-Vă, manifestând prudență, deschideți ușile sufletelor și caselor inclusiv pentru tradiții creștine. Primiți binecuvântarea Celui de Sus și a Părintelui Ioan Ursache, preotul Bisericii noastre și ridicați slavă Domnului, rugați-l de iertare, de ocrotire de pandemie, de orice rău. Astfel să aveți parte de cei dragi la hramul orașului și la bisericii, de împăcare sufletească, de încredere în ziua de mâine a familiei fiecărui dintre Dvs, a orașului, a neamului, a tuturor. Noi vom făuri ziua de mâine s-o avem cum ne-o dorim. Primăria orașului a fost alături de Dvs, de nevoia și așteptarea fiecărui și va fi în continuare! Împreună vom continua să facem lucruri bune pentru viața noastră, a copiilor, a bătrânilor, a fiecărui colțișor.

Cu drag de Dvs, Arcadie Covaliov, primarul
orașului Sângerei
și a satului Vrănești