DISTRIBUIȚI

Stimați lucrători din domeniul Sănătății,
Ziua profesională a lucrătorului medical și a farmacistului în anul curent este un motiv în plus să exprimăm recunoștința noastră tuturor angajaților din sănătate, ei având un aport considerabil în asistența medicală a populației raionului.
O perioadă extrem de încărcată emoțional, foarte aglomerată fizic și până la spirit civic –așa poate fi numită primăvara anului 2020, ea mai continuă. Lucrătorii medicali muncesc în condiții extrem de neobișnuite, dar rezistă. Voi preciza că ei au un regim special deja de patru luni de când în raion a fost confirmat primul caz de COVID- 19. Ei sunt, de fapt, pe prima linie în lupta cu această maladie, muncind în condiții extreme pentru a salva vieți omenești, destine.
Rolul lucrătorului medical într-o societate este vital, în special în această perioadă de grea încercare pentru întreaga planetă. De aceea, anume acum trebuie să conștientizăm că în fața medicilor stă acum o sarcină foarte dificilă și, totodată, extrem de importantă – de a nu dezamăgi populația care a investit încredere. Cu profesionalism, răbdare și înțelegere lucrătorii medicali luptă zi și noapte cu infecția COVID-19, dând dovadă de curaj și rezistență, pentru că viața oamenilor este prioritate.
Vreau să-mi exprim gratitudinea medicilor raionului, tuturor celor din sistemul de sănătate pentru implicarea și responsabilitatea lor enormă de a salva vieți, de a ajuta, a aduce un zâmbet sau o speranță cuiva, pentru că își asumă riscuri incredibile în condiții foarte grele.Vă mulțumesc din inimă, Dumneavoastră sunteți adevărați eroi.
Este incredibil ceea ce faceți pentru sănătatea cetățenilor. Florile recunoștinței noastre, Să Vă bucurați de respectul colegilor, de gratitudinea pacienților, de liniștea din familiile Dumneavoastre. Fie ca perseverența și spiritul de sacrificiu să vă însoțească mereu întru alinarea suferințelor pacienților.
Cu alese considerațiuni, Grigore Corcodel, Președintele raionului

Mult stimați colegi,
În această zi onorată, adresăm tuturor funcționarilor publici din raion un mesaj de felicitare și încredere în capacitatea fiecăruia de a face față provocărilor, a realiza progrese și reforme, în aptitudinea de luare a deciziilor și responsabilitate civică.
Vă dorim ca această sărbătoare să furnizeze în permanență o energie inepuizabilă și idei inovatoare pe care să le valorificați cu succes în activitățile cotidiene, să rămâneți a fi deosebit de im-portanți pentru societate și împliniți ca funcționari publici.
Sper, că Ziua profesională va reprezenta un garant și catalizator al proiectelor de perspectivă, armonia și colaborarea să domine în activitatea Dumneavoastră, iar spiritul de autoperfecționare să se contopească perfect cu sensul existenței fiecărui funcționar.
Cu alese gânduri, transmitem tuturor funcționarilor publici ai raionului cuvinte de mulțumire și profundă recunoștință pentru activitatea nobilă ce o realizați zi de zi și vă dorim sănătate, fericire, prosperare, bunăstare, să aveți parte numai de realizări frumoase și recunoștința celor ce vă înconjoară.
Cu gratitudine, Grigore Corcodel, Președintele raionului