Mesaj de felicitare cu prilejul Zilei Independenței și Sărbătoarea „Ziua Limbii Române”

Mesaj de felicitare cu prilejul Zilei Independenței și Sărbătoarea „Ziua Limbii Române”

116
DISTRIBUIȚI

 Dragi concetățeni,

În acest minunat sfârșit de august, ne unim cu bucurie și mândrie pentru a sărbători Ziua Independenței și Sărbătoarea „Ziua Limbii Române”, două evenimente fundamentale pentru noi toți.

De 32 de ani, suntem martorii evoluției noastre ca țară independentă, unde libertatea, suveranitatea și valorile democratice sunt temelii solide. Ziua Independenței ne amintește de drumul parcurs, iar „Ziua Limbii Române” celebrează graiul matern ce definește și unește comunitatea noastră.

Independența ne-a adus noi oportunități pentru dezvoltarea țării și pentru consolidarea valorilor naționale iar fiecare aniversare reafirmă demnitatea, sacrificiul și devotamentul cu care istoria noastră a fost modelată. În aceste momente, ne unim ca un întreg pentru a reflecta asupra idealurilor noastre, a dragostei pentru plaiurile natale și neamul nostru.

Avem privilegiul de a trăi într-o țară a păcii și libertății, unde putem comunica în limba noastră maternă, păstrând astfel cultura și patrimoniul inestimabil. Aceste drepturi prețioase au fost câștigate de strămoșii noștri cu demnitate, curaj și dăruire.

Am onoarea să vă felicit cu ocazia Zilei Independenței și Sărbătorii „Ziua Limbii Române” și să Vă adresez urări de bine, sănătate, noroc, prosperitate și realizări noi. Să abordăm fiecare acțiune cu o atitudine civică pozitivă și cu dragoste pentru Republica Moldova, căci acesta este ghidul nostru spre un viitor prosper.

Să nu uităm că viitorul țării noastre depinde de contribuția fiecărui cetățean. Dragostea și devotamentul pentru patrie trebuie să ne motiveze în tot ceea ce facem în slujba societății și a poporului moldovenesc. Să celebrăm împreună Moldova și limba noastră română, simboluri vibrante ale identității noastre.