DISTRIBUIȚI

Medicul de familie este un profesionist și prieten de încredere pentru familii, de la naștere și până la sfârșitul vieții. Cel care cu profesionalism, răbdare și înțelegere, are grijă de sănătate. Rolul medicului de familie este foarte important pentru societate deoarece ajută la menținerea unui stil de viață sănătos, analizează progresele înregistrate de medicina de familie, te ține la curent cu cele mai noi investigații medicale ce îți salvează viața. Medicul de familie cunoaște întreaga familie și Vă învață cum să preveniți, să fiți sănătoși alături de familiile Dvs.
În aceste momente grele pentru întreaga lume, medicii de familie se află pe prima linie și luptă cu infecția COVID-19, dând dovadă de curaj, rezistență, profesionalism, pentru că viața oamenilor este prioritate.
Cu ocazia Zilei Internaționale a Medicului de Familie le urez mult succes tuturor medicilor de familie din raion, mulțumindu-le pentru angajamentul de care dau dovadă în a fi medic de familie minunat, implicarea activă în monitorizarea persoanelor suspecte și tratamentul pacienților cu forme ușoare de COVID-19.
Vă doresc sănătate, optimism, răbdare, succese personale și profesionale. Vă sunt enorm de recunoscătoare pentru munca importantă pe care o faceți zi de zi, prin furnizarea de servicii medicale excelente tuturor oamenilor care au încredere Dvs.
Vă încurajez să păstrați devotament profesiei, perseverență și abordare în acordarea serviciilor medicale de calitate.
Eleonora Tartacovschi, directoarea Centrului de Sănătate Sângerei