DISTRIBUIȚI

Mândra iarnă cu sărbătorile ei minunate, fascinante ne creează o atmosferă uimitoare! Ea ne bucură cu sărbătoarea Anului Nou și Nașterea Domnului, un prilej deosebit de a Vă transmite, cu căldură, cele mai senine gânduri și urări de bine.
Toate reușitele și proiectele anului 2021 au fost posibile grație conlucrării eficiente a Consiliului raional Sângerei cu administrațiile publice locale, cu întreprinderile și instituțiile publice, cu sectorul privat, cu oamenii de afaceri, cu micii întreprinzători și investitori și cu mass-media. Fără aportul și suportul fiecărui cetățean al raionului nostru nu ar fi fost posibile realizările de care ne bucurăm astăzi.
Din aceste considerente, stimați sângereieni, Vă adresez cele mai sincere mulțumiri pentru răbdare și înțelepciune, pentru atitudinea civică și implicare, pentru sprijinul și ajutorul oferit de Dumneavoastră.
Sperăm cu toții că anul 2022 va fi un an benefic, ne va dărui prosperare, bunăstare, realizări frumoase și împlinirea dorințelor, iar problemele cu care ne-am confruntat până acum vor rămâne în trecut.
Vă doresc, stimați cetățeni, ca magia acestor sărbători să Vă aducă lumină și căldură atât în case cât și în suflet, iar toate împlinirile frumoase să Vă însoțească întregul an.
Fie ca frumoasele datini ce le-am moștenit din strămoși să Vă dăruie mai multă liniște sufletească și să Vă bucurați de o viață împlinită! În noul an să fiți mai puternici, mai uniți și înțelegători unii cu alții, să aveți mai multe idei creatoare, energie ca să ne făurim un trai mai bun. Să-i aveți mereu în preajmă pe cei dragi și să vă bucurați de recunoștința celor din jur!
Să aveți parte de sărbători minunate.
La Mulți Ani și Crăciun Fericit!
Cu aleasă considerațiune, Grigore Corcodel, președintele raionului

BP, P