DISTRIBUIȚI

Stimați colaboratori ai ziarului „ Ecoul nostru”, ziarul local este o tribună publică, ce contribuie la informarea maselor privitor la activitățile desfășurate la nivel raional, regional, național ,problemele-cheie, abordate în teritoriu. Cine dacă nu voi, ar fi mesagerii știrilor în rândul cititorilor? Pentru că ne îndreptățiți totdeauna așteptările, că aveți curajul să dați glas durerilor cetățenilor, pentru că-i dați altă respirație și altă înfățișare decât cea specifică spiritului și tradițiilor autohtone. Săriți totodată, în apărarea valorilor autentice, promovați personalități notorii din teritorii, care, riscându-și destinul, au pus adevărul la locul cuvenit și i-au dat strălucire din conștiința lor. Esențial rămâne că săptămânalul a rezistat și s-a permanentizat…
Sunt mândru că sunteți solicitați în anumite situații, să sunteți o echipă competitivă, că ați trecut peste multe situații de izbeliște și ați reușit să stopați apariția publicației în acești ani.
Mă rog de existența ziarului și-l așteptăm cu nerăbdare în fiecare zi de vineri, în cuprinsu-i regăsindu-ne și aflând atât de necesară hrană pentru suflet. Sunt recunoscător echipei redacționale pentru frumoasa colaborare ce o avem. Iată de ce mă simt onorat ca în numele Aparatului Președintelui Raionului și Consiliului Raional să aduc un omagiu colectivului redacțional, cu prilejul rotunjirii unei aniversări, urându-i energie creatoare și în continuare. Mă închin în fața celor care găsesc subiecte prin care să țină cititorul în captivitate. Vă doresc multă baftă, susținere din partea cititorilor și simpatizanților, vă doresc teme picante. Fie ca această aniversare să Vă sporească realizările, anii care vin să Vă aducă multă satisfacție profesională, iar numărul cititorilor ziarului, pe care-l îngrijiți cu atâta minuțiozitate, să fie în creștere. Vă admir, prețuiesc și Vă doresc să aveți puteri necesare, spirit creator, curaj, clarviziune, verticalitate, demnitate. Sincere cuvinte de felicitare, ani fructuoși în viitor, cititori fideli și urări de pace și sănătate, noi realizări în promovarea ideilor și valorilor naționale.
LA MULȚI ANI ȘI TOȚI BUNI!

Cu aleasă prețuire, Grigore Corcodel, Președintele raionului