Mesaj de Felicitare

Mesaj de Felicitare

1860
DISTRIBUIȚI

Dragi elevi, stimați profesori, scumpi părinţi!

În fiecare an, la finele lunii mai, clopoţelul ne adună din nou, pe toţi, să retrăim moment de aleasă bucurie spirituală, sentimentul de împlinire, de satisfacţie şi mândrie pentru cele realizate pe parcursul anului școlar, un an care trece în istorie, şi pentru şcoala dragă, și pentru dascălii fideli chemării lor de a fi semănători de lumină, şi pentru părinţi care au ştiut să ne fie alături, interesaţi de viitorul copiilor săi. În special, se bucură cei care au muncit mult pe parcursul anului de studii și acum culeg roade frumoase.
Deci, avem astăzi, din nou un moment de bilanţ.
Dragi elevi!
Se încheie azi o nouă etapă din viața voastră de școlari. Aţi muncit, aţi fost conştiincioşi, aţi depăşit toate obstacolele. Ne bucuram alaturi de voi, aţi reuşit să vă conformaţi personalităţile conform cerinţelor contemporane, aţi reuşit să vă contorsionaţi sufletele, astfel încât să răspundeţi exigenţelor înalte ale profesorilor noştri.
Și ca recompensă astăzi vi se acordă statutul de “promovat”, “absolvent de gimnaziu-liceu”.
Cu un mesaj deosebit vin celor ce astăzi sunt în fruntea sărbătorii, cei, pentru care va răsuna ultima dată clopoţelul în şcoala natală – absolvenţii cl. a IX-a și a XII-a, care prin efort, perseverență, au urcat până sus scara gimnazială sau liceală spre culmile cunoştinţelor.
Dragi absolvenţi!
Vă transmit sincere felicitări pentru experiența frumoasă prin care treceți acum . În școală ați avut șansa de a fi ghidați, sprijiniți, direcționați spre a vă organiza, concentra și dezvolta capacitatea de învățare. Acum veți merge cu pas independent și doar de voi depinde unde veți ajunge și cum vă veți construi propria personalitate. Îi îndemn pe părinți să creadă în copiii lor și să-i sprijine în a-și îndeplini visurile. Le mulțumesc profesorilor care i-au condus pe acest drum uneori anevoios, arătându-le prin atitudine ce înseamnă curajul, perseverența, munca și bucuria cunoașterii. Emoțiile voastre de acum sunt de neprețuit, bucurați-vă de momentul de astăzi și înscrieți-l în registrul amintirilor ca pe o primă reușită personală, o încununare a eforturilor depuse în toți acești ani.
Vă doresc să susţineţi cu brio examenele care urmează, multă sănătate şi Dumnezeu să vă ajute în toate ce le veți realiza şi după finisarea şcolii!
Stimați profesori!
Îmi exprim profunda recunoştinţă pentru dăruirea de care dați dovadă zi de zi în această profesie unică de a forma oameni. Vă urez multă sănătate, ani lungi, bunăstare și realizări frumoase! Să rămâneți alături de copii încă mulți ani înainte, să aveți mereu puterea de a transforma sufletele de copil în adevărate pierle, să trăiți împlinirea că ați reușit!
Stimaţi şi bunii noştri părinţi!
Vă adresăm cele mai calde felicitări pentru tot ce a realizat copilul D-voastră, în munca sa de performanţă, în anul școlar 2018-2019. De asemenea, ne exprimăm apreciearea faţă de felul în care i-aţi modelat personalitatea, insuflându-i o atitudine pozitivă faţă de studii, ajutându-l să-şi valorifice eficient resursele şi să descopere motivaţii personale în tot ceea ce face.
Maria BAJURA, șefa Direcției Educație Sângerei