MESAJ DE FELICITARE

MESAJ DE FELICITARE

455
DISTRIBUIȚI

Dragi elevi,

Sfârşitul anului de studii este pentru Dumneavoastră un prilej de bucurie şi speranţă, dar … cu o notă de tristeţe, cu amintiri plăcute despre frumuseţea timpului trăit pe băncile şcolii împreună cu colegii şi profesorii voştri.
În curând va răsuna ultimul sunet. Clasele, cabinetele de studii, sălile de sport, laboratoarele, atelierele vor deveni pustii. De azi şi până la 1 septembrie şcoala va găzdui liniştea şi aşteptarea, iar voi, dornici de noi cunoştinţe şi experienţe, veţi savura pe tot parcursul verii din plăcerea odihnei, libertăţii rezonabile, dezvoltării fizice şi emotive.
Vă dorim zile cu mult soare, căldură şi grijă părintească.

Stimaţi profesori şi părinţi,

În colaborare aţi dăruit zilnic copiilor acestui meleag o părticică esenţială din cunoştinţele, experienţa şi personalitatea Dumneavoastră. Suntem convinşi că înaltul simţ de responsabilitate, nivelul înalt profesionist şi dorinţa Dumneavoastră de a făuri binele, Vă va permite să educaţi împreună şi în continuare adevăraţi patrioţi ai neamului, oameni cu un înalt nivel de intelectualitate şi responsabilitate.Dorim ca anume ei să-şi aducă aportul la asigurarea dezvoltării social-economice a Republicii Moldova..
În numele Consiliului Raional Sângerei, Direcţiei Educaţie, Vă aducem mulţumiri pentru implicarea plenară în promovarea calitativă a procesului educaţional în toate instituţiile din raionul nostru. Adresăm urări de sănătate şi prosperare multiaspectuală, succese în activitatea profesională, ani mulţi de activitate rodnică, toţi plini de frumuseţe, vigoare şi performanţe.
Vă mulţumim pentru colaborare, pentru munca depusă pe parcursul anului de studii 2018-2019 şi mizăm pe activitatea Dumnevoastră fructuoasă pe parcursul anului viitor de studii. Vă dorim un concediu demn de rezultatele muncii curente, favorabil şi util copiilor, nepoţilor Dumnevoastră.

Dragi elevi, viitori absolvenţi şi studenţi,
Vă îndemnăm şi în continuare să cuceriţi culmile cunoaşterii, sorbind cu nesaţ lumina înţelepciunii.
Progresaţi în promovarea valorilor şi principiilor democraţiei şi patriotismului, contribuind, astfel, la asigurarea dezvoltării tuturor domeniilor de activitate a cetăţenilor Republicii Moldova.
Dorim tuturor actorilor care au fost implicaţi în desfăşurarea procesului educaţional o vară cu mult soare, împliniri, acumulare de putere de muncă şi un simţ de pregătire responsabilă, pe măsura cerinţelor actuale, pentru noul an de studii 2019-2020.

Ziua de 1 iunie este Ziua Internaţională a Copilului. În speranţa că managerii, APL şi părinţii v-au pregătit cadouri şi surprize plăcute, dorim tuturor copiilor din raion: Bucurie, Speranţă, Succese, Fericire şi Dragoste Părintească.

Cu profund respect, Grigore CORCODEL, Preşedintele Raionului Sângerei