DISTRIBUIȚI

Discipolii Scolii de Sport „D.Atanasov” au participat în perioada 23 – 26 septembrie, anul curent, la Campionatul Național de Sambo rezervat seniorilor. Dornici de turnee , după perioadă îndelungată afectată de COVID -19, ai noștri au participat alături de circa 130 de sportivi din localitățile țării. noastre. Au fost meciuri destul de frumoase, cu procedee și proiectări, contraarticulații și secerări,de o mai mare dragostea să le privești, un spectacol cu adevărat sportiv pe parcursul a acestor trei zile de concurs.
Având finanțare din partea Secției Tineret și Sport a Consiliului Raional Sângerei ,condusă de Viorel Onceanu, participanții noștri au fost motivați să aducă victorie. În categoria cea mai de prestigiu, +100kg, Ion Borș, discipol al Școlii Sportive din Sângerei, inginer cadastral al Primăriei orașului, ne-a adus medalia de argint a acestui campionat. Și ceilalți sportivi s-au impus bine demonstrând calități de luptător, dând dovadă de curaj, și dorință de a fi în fruntea clasamentului. Doar că încă nu au anii corespunzători și la Campionatele Naționale de Juniori și Tineret se vor manifesta cu mult mai bine. Sunt dispus să menționez aici pe: Coțaga Maxim – locul VII,-68kg și Baltag Sergiu – locul VII,-62kg.,
Tot în aceste zile s-a desfășurat Campionatul Național al României la JUDO (seniori), unde discipola noastră a evoluat la categoria 80kg, și a ocupat locul I, astfel devenind Campioana României și membră a lotului Național Românesc de JUDO. Cu o bucurie deosebită putem declara că noi, sângereienii avem cu ce ne mândri atât în țară, cât și peste hotarele ei.
Ștefan Patron, antrenorul Școlii de Sport „D. Atanasov”