DISTRIBUIȚI

Un eveniment de o importanță profundă și vibrație sufletească a avut loc recent, la Sângerei. Centrul filantropic „Steaua de Cristal” a desfășurat un spectacol de binefacere în susținerea tinerelor talente, cu genericul „Cu drag de Dumneavoastră”. Pe scenă au evoluat formația Nemuritorii din România, alături de interpreți din Republica Moldova: Viorel Mahu, Gheorghe Țopa, Lenuța Gheorghiță.
Publicul sângereian a savurat din plin, timp de câteva ore, muzică de calitate. Diana Josan, moderatoarea evenimentului, a declarat în cadrul deschiderii spectacolului: „Concertul de astăzi „Cu drag de Dumneavoastră” face parte dintr-un proiect național și are ca scop susținerea tinerelor talente, a copiilor, creșelor-grădinițe etc. Participând la concert, nu doar că aveți parte de un spectacol de excepție, dar o parte din bugetul familiei, din sufletul Dumneavoastră va fi donat celor care au nevoie de susținerea noastră, a tuturor, merge către cei care sunt florile vieții, viitorul de mâine, talente în devenire. Astfel, mână de la mână, de la inimă la inimă, facem lucruri frumoase, realizăm cât mai multe vise și alinăm câte puțin durerea de lângă noi.”
Evenimentul a adunat artiști autohtoni și de peste Prut: Viorel Mahu, Gheorghe Țopa, Lenuța Gheorghiță, inegalabilii și inconfundabilii membri ai formației Nemuritorii din România.

Continuarea citiți în nr. 10 din 06.03.2020