DISTRIBUIȚI

Deși în cadrul declarării stării excepționale în Republica Moldova nu erau preconizate tradiționalele spectacole ale festivalului Mărțișor totuși, în contextul ultimelor evenimente mai puțin fericite, Secția Cultură Telenești a decis, că femeile au dreptul să se bucure de sărbătoarea lor și le-a oferit la 11 martie un concert de excepție, cu urări de bine și pace.

Rând pe rând, în scenă au urcat membrii formației locale de muzică populară”Poiana Codrului” (conducător artistic, Andrei Midoni), soliștii formației, membrii grupului de dansatori „Voiniceasca” (conducător artistic, Maxim Burenescu), ai grupului de dansatori ai Centrului de Creație (conducător artistic, Irina Burenescu).
Spectacolul dedicat eroinei acestor zile, FEMEIA, a debutat cu o piesă populară instrumental, Conducătorul artistic al formației, dl Andrei Midoni, a impresionat nu doar prin aranjamentul muzical și arta de dirijor, dar și cu modul de a interacționa cu publicul. Cu publicul feminin. Carismatic, sincer, cu zâmbet pe față, a oferit invitatelor spectacolul de care aveau nevoie, după o pandemie și izolare de durată.Să ne trăiți, maestre!

Continuarea citiți în n.13 din 18 martie 2022