DISTRIBUIȚI

Cu ocazia zilei de naștere am vrea să Vi se împlinească multe dintre vise, să trăiți bucuria surprizelor, create și generate de persoanele apropiate vieții și căutărilor DVS. La frumosul popas aniversar aveți șirul lung de realizări, profesionale, manageriale, plus o familie frumoasă.
Regăsiți-Vă în fiecare dintre ele, culegeți din lumina sincerilor aprecieri a ceea ce puteți realiza ,forțe și curaj pentru noi proiecte. Păstrați-Vă în unire cu cei dragi, sub steaua făcătoare de minuni să vă fie mereu familia și toate gândurile bune care le purtați și toată lumina sufletului, ca o vindecare pentru toți.
La mulți ani!
Cu drag, prietenii, familia

* * *

Fiecare popas aniversar aduce cu sine împliniri nu numai de ani, ci și de succese și reușite, care se înscriu la un loc de cinste în palmaresul vieții noastre. Le aveți și Dumneavoastră din plin și ne bucurăm de stima pe care V-o poartă mulți din cei care Vă cunosc, apreciindu – Vă eforturile, modestia, inteligența, verticalitatea, corectitudinea, omenia și setea de dreptate. Ați reușit pe parcursul anilor să construiți o carieră profesională de invidiat, să Vă înscrieți cu multă dăruire și fidelitate în sistemul educației, cei al asistenței sociale, înobilându-le cu vocație și multă dăruire. Noi, colegii Dvs. ne străduim să Vă îndreptățim așteptările, ne reușește o conlucrare pe măsura încrederii beneficiarilor noștri.
Flacăra ne stingătoare să Vă fie dragostea care o primiți din partea familiei, celor dragi, ce care o dăruiți, susținerea prietenilor adevărați și puterea sufletească, virtutea, ca să reușiți a urca noi trepte, a depăși situații incerte, dificile și a deschide noi orizonturi pentru domeniul în care activăm, dar și pentru viața Dvs. personală. Vă dorim sănătate, prosperare, optimism și realizarea celor mai frumoase vise. Puterea și setea de bine să Vă însoțească mereu. La mulți și cât mai generoși ani!
Cu profund respect, colegii DASPF Sângerei