DISTRIBUIȚI

Cu ocazia Zilei Internaționale a Nurselor felicit asistentele medicale din Centrul de Sănătate Sângerei şi din toate Centrele de Sănătate din raion şi din Oficiile Medicilor de Familie, exprimând un profund mulţumesc pentru dăruire profesiei. Apreciez înalt profesionalismul fiecărei, de care daţi dovadă. Vă felict pentru performanţe în prestarea seviciilor de asistenţă medicală. Vă dăruiţi toată dragostea atenţia şi timpul altui om, care simte nevoia de vindecare şi ajutor medical. Vă simt şi apreciez arderea profesională. Doresc să Vă dăruiţi în continuare asitenţei medicale, dar să păstraţi în suflet dragoste, dăruire, răbdare şi puteri pentru apropiaţi şi cei dragi, ai familiei.

* * *

Cu ocazia Zilei Medicului de Familie transmit tuturor medicilor de familie şi lucrătorilor medicali din medicina primară din raion sincere felicitări, însoţite de florile recunoştinţei pentru dăruire sănătăţii şi vindecării oamenilor, pentru dăruire profesiei şi artei vindecării. Înaltă consideraţiune pentru implicare şi răbdare în una dintre cele mai nobile profesii . Aveţi în continuare a îndeplini sarcini dificile , oferind încredere populaţiei în atidudinea şi deschiderea către pacient şi siguranţa sănătăţii populaţiei. Vă sunt recunoscătoare tuturor şi fiecărui în parte pentru că staţi mereu la straja sănătăţii publice pentru a asigura sănătatea , inclusiv în contextul pandemiei, când e mai dificil, mai obositor, în rigorea sticteţelor cerute, impuse şi respectate de fiecare dintre Dvs.
Vă doresc bucuria recunoştiţei să vă paplpăie sufletele, fericirea şi norocul să nu vă ocolească, spreanţa să-î ţină pasul sugiur, că sunteţi puternici, necesar şi saşteptaţi.

Cu mult respect, Eleonora Tartacovschi , şefa Centrului de Sănătate Sângerei