DISTRIBUIȚI

E iarăși toamnă, însă una mai deosebită ca celelalte. E toamna doldora de realizări frumoase, de momente înălțătoare, clipe de neuitat, de crizanteme grațioase și frunze melancolice, ce-ți aparțin, stimată sărbătorită.
14 septembrie vine în calendarul tău cu o semnificație deosebită –omagierea Zilei de naștere. Se zice, că femeile nu preferă să-și numere anii, dar să facă bilanțuri, să verifice lista celor reușite în viață, să restructureze planurile de viitor – la sigur, că le este pe plac. Mapa viselor tale împlinite e voluminoasă: profesie după vocație, doi copii minunați și dulci, soț, părinți, medic neîntrecut… Ești persoana care emani lumina dragostei de om, de frumos, de cumsecădenie. În avalanșa acestei feerii, ziua de naștere din anul curent este una deosebită, jubiliară, e un prilej oportun de a-ți aduce urări de sănătate, bunăstare, căldură în suflet și lumină pe chip.
Avem deosebita plăcere să te știm alături, înțeleaptă, atentă, receptivă, perseverentă, cumpătată, cu verticalitate, responsabilă și o profesionistă înveterată. La vârsta încă tânără ai reușit să realizezi încă multe, iar recunoștința pacienților îți este răsplata cea mai de preț. Îți dorim multe flori ale recunoștinței pentru munca dăruită sectorului în care activezi. Să te bucuri de armonie în sânul familiei, de dragostea celor apropiați, a tuturor colegilor și a pacienților, cărora le ești „ colacul de salvare”.
Să te bucuri și în continuare de zile senine, liniște sufletească, prieteni adevărați, respect și multe realizări frumoase.
Cu stimă și respect, administrația și colegii Spitalului Raional

* * *

Dragă, scumpă, iubită și adorată fiică, soție, mămică, finuță, la mijlocul lunii septembrie ne grăbim să culegem cele mai frumoase și parfumate flori autumnale, flori de recunoștință pentru tine, izvor nesecat de lumină, înțelepciune, creativitate, dăruire, dragoste și optimism pentru noi.
Către această importantă zi venim în preajma ta cu cele mai sincere felicitări și cu lumina lor peste trecere de ani. Știm că nu te afectează. Rămâi la fel de tânără, frumoasă, tandră, superbă, grațioasă, iubitoare și a noastră, cea mai sfântă, scumpă și dăruită ființă, nouă. Cuget cumpătat, dragoste, înțelegere, susținere ești cea care ne oferi prea mari eforturi, printr-o obișnuință caldă și sinceră, ca celor mai dragi persoane a vieții tale. La serviciu vindeci dureri fizice, pentru noi, cei ai familiei, ești doctorița cea mai bună, mult mai complexă, ne vindeci durerile fizice, dar și cele sufletești, ne tratezi oboseala, ne potoli revărsările sufletești când ele se mai întâmplă, le înlocuiești cu momente de fericire și împăcare sufletească. Ne simțim și suntem fericiți alături de tine.
Bunul Dumnezeu te-a înzestrat cu alese virtuți: gândire clară, generozitate, loialitate. Mereu agreabilă și binevoitoare, plină de omenie și sensibilă, aflându-te zi de zi în preajma noastră, ne demonstrezi prin propria ținută că bunul- simț nu face bani, dar prețuiește cât banii.
Cel mai mult contează faptul că reușești să trăiești după sfintele legi omenești și creștinești, să-ți păstrezi drept bogăție sufletească și de viață bunătatea față de aproapele tău, cumsecădenia omenească, dragostea față de toată ființa omenească. Păstrează aceste valori și înmulțește în jurul tău, în mediu celor cu care ești și la greu și la ușor.
La această irepetabilă zi jubiliară venim cu senine gânduri, dorindu-ți să trăiești de acum încolo doar momente de liniște sufletească și armonie. Petalele pe care le-ai adunat astăzi la floarea vieții lasă-le să se împletească în cea mai frumoasă floare a împlinirilor, iar anii care îți vor bate la ușă să te bucure cu dragoste și considerațiune din partea sufletelor dragi ție. Noi îți mai dorim multă sănătate, satisfacție sufletească de la munca de medic, respect pentru grijile de mamă, soție, fiică, noră, fină, nepoțică… Frumoasă, tânără, armonioasă, așa să urci către lumina stelelor tale. Lucrurile minunate, care au împlit viața ta – în domeniul profesional, și în universul spiritual – să cunoască o continuitate frumoasă, să-ți ofere mari perspective pentru viitorul luminat de realizările copiilor și liniștea familiei care, de fapt,, este generatorul tuturor faptelor extraordinare , pe care le lași în urmă ca un ecou pentru toți cei care te cunosc. Scumpa și draga noastră, îți dorim pace în suflet, putere și ambiție în realizarea tuturor dorințelor și succese mari în viitor.
Cu toată dragostea și afecțiunea: părinții, soțul, feciorii Bogdan și Darius, fratele Victor,
nănășeii Vitalie și Inga Bostan,
verișorii, nepoțeii, nanii și nanele, cumetrii