Marcela Baciu, orașul Sângerei 14.09

Marcela Baciu, orașul Sângerei 14.09

76
DISTRIBUIȚI

Scumpă, dragă, iubită Marcela, pe portița vieții tale frumoase s-a mai strecurat o aniversare, semănând încă un an trăit cu drag în sânul familiei noastre. Ne bucurăm pentru tine și suntem fericiți că ești acea care ne face familia fericită și viața fiecărui dintre noi, u drag trăită lângă tine. Să știi scumpo că totdeauna ne pare prea lungă ziua fără tine, iar armonia familiei se împlinește din primul moment când pășești pragul casei. Te admirăm, creștem fiecare în sufetul nostru flori pentru tine de dragoste și de bucurie că ești fiica, soția și mămica noastră.

Din grădina cu minuni a acestui splendid anotimp îți culegem daruri alese, pe plac inimii tale, pentru a ți le dărui la aniversare. Să ne fii mereu tânără, grațioasă, magnifică, optimistă. Succese nenumărate și realizarea tuturor aspirațiilor. Fie ca energia de activitate să-ți sporească mereu, iar în calea vieții să ai parte de tot ce-i mai frumos, mau bun, mai scump și drag sufletului. Bunul Dumnezeu să-ți împodobească zilele cu laurii bucuriei și ai fericirii. Ei, anii ce se deapănă în ghemul vieții nu te afectează, ci îți aduc frumoase împliniri. Anii căsniciei ți-au dăruit frumosul și dumnezeiescul dar al vieții, pe dulcii odorași-feciorași Bogdan și Darius.

Draga și iubita noastră Marcela, fie ca florile toamnei să-ți umple sufletul de bucurie, frumoase împliniri, să-ți încălzească inima și îndulcească zilele, auspiciile acestei zile frumoase de toamnă să-ți păstreze și în continuare vie flacăra demnității, probității morale și a înaltului profesionalism. Să te bucuri de dragoste, respect, apreciere, fericire și de farmecul larg al vieții.