DISTRIBUIȚI

E vremea oamenilor buni. A oamenilor care știu cum trebuie să fie Moldova.
E vremea ca oamenii buni să se unească și, împreună, să facem ca lucrurile să meargă bine. De prea mult timp țara noastră e ținută în corupție și sărăcie. De prea mult timp stăm pe loc.
E vremea să ne facem o țară de care să fim mândri, acasă și peste hotare. O țară care știe să se înțeleagă bine cu toate țările din jur și care se bucură de respectul acestora.
E vremea să fim mai aproape de Europa, de România și de toți prietenii noștri care țin la noi și care ne ajută.
E vremea să devenim cunoscuți în lume pentru că oferim cetățenilor siguranță și bunăstare, nu pentru sărăcia noastră.
E vremea ca familiile, copiii cu părinții și bunicii cu nepoții, să trăiască alături, nu să se vadă doar de sărbători sau pe internet.
E vremea ca orice om din Moldova să poată trăi demn din salariul câștigat în mod cinstit și să fie sigur că are cu ce își hrăni copiii mâine.
E vremea ca tinerii cu inițiativă să-și poată deschide liber afaceri și să le poată dezvolta cu sprijinul statului.
E vremea ca părinții și bunicii noștri să aibă o pensie care să le ajungă pentru un trai liniștit, pentru medicamentele atât de necesare și să nu mai stea iarna în frig pentru a economisi de o pâine.
E vremea ca școlile noastre să-i învețe pe copii carte, pe toți copiii, și din sate, și din orașe, indiferent dacă sunt în clase sau în fața calculatorului.
E vremea ca sănătatea oamenilor să fie o prioritate reală a statului.
E vremea ca la închisoare să ajungă toți bandiții și hoții care fură milioane, nu bătrânele care vând mărar la colț de stradă.
E vremea să alegem politicieni cinstiți care vor și știu cum să facă toate aceste lucruri.
E vremea să ne unim cu toții. Orice limbă maternă am avea, româna, rusa, ucraineana, găgăuza sau bulgara, orice opțiuni politice am împărtăși – e vremea să ne unim pentru a mișca Moldova din loc, pentru a avea o țară unde fiecare om are tot dreptul, dar și toate posibilitățile de a trăi bine.

Împreună vom munci pentru o țară bogată, cu familii unite și copii fericiți, unde legea este egală pentru toți, iar dreptatea stă în capul mesei. E vremea oamenilor buni!

Fii și tu de partea oamenilor buni! Vino și tu în echipa de campanie a Maiei Sandu și înscrie-te acum pe www.maiasandu2020.md.