DISTRIBUIȚI

Suntem în fața celei mai importante alegeri de la independență încoace. Pășim cu încredere în viitor? Sau ne întoarcem în trecut? Un trecut care era gata să împuște în copiii noștri? Sau merităm o soartă mai bună, în care să ne construim viitorul în pace și liniște?
În numele a tot ce înseamnă Republica Moldova, să ieșim cu toții la vot, să mergem la alegeri alături de partidele care pledează pentru Uniunea Europeană.

Victoria MARIN

Stimați cititori, prieteni, susținători ai ziarului, cetățeni ai raionului, ai diasporei, pe data de 11 iulie curent suntem chemați să ne exercităm dreptul constituțional de a vota un nou Parlament al Republicii Moldova.
Este important să conștientizăm un lucru simplu, dar fundamental, și anume că de felul cum vom vota duminică depinde viitorul nostru, al copiilor și nepoților noștri. Acum se hotărăște soarta noastră.

Am mai avut câteva șanse de la 1991 încoace.

Dar, am irosit acele șanse, dându-ne votul forțelor antieuropene. Am plătit pentru acele decizii ale noastre. Țara și oamenii au sărăcit, mulți dintre ei au luat drumul străinătății, în căutarea unui trai mai bun.
Moldova a rămas în urma statelor din fostul lagăr socialist, care au ales celea dezvoltării.

Continuarea citiți în n. 27 din 9 iulie 2021