DISTRIBUIȚI

Să te simți cu adevărat cetățean al acestei țări

De multe ori, având o stare de spirit tensionată la maximum, pentru a o descărca, a o echilibra, nu credem că este neapărată nevoie de strigăte, de gesticulări inutile.
Vorba însă e că nici nu ai întotdeauna pe cine întreba, nu ai la cine striga.

Ca să-mi recapăt confortul interior, după ce am avut zilele acestea o deplasare în municipiul Bălți, revenind în redacție, am hotărât să nu strig, să nu întreb ca în pădure, dar să…laud, convinsă fiind că astfel mă voi simți mai bine.
Primul om la care mi-au alergat gândurile a fost Ecaterina Atanasov, din orașul Sângerei. De ce? Nu știu. Poate și pentru ca să combat teza că femeile nu se prea au la inimă una pe alta, sau poate și pentru că dintre toți pe care-i cunosc și consider că merită cuvinte de bine, din punctul meu de vedere, dumneaei este persoana cu adevărat indicată.
Am admirat pe tot parcursul vieții lecțiile de maternă predate de dumneaei, manifestările organizate și desfășurate, articole publicate în mass -media raională și cea națională, prezentând un bogat conținut informațional, scrise cu multă căldură, cu mult bun-simț, ce denotă spirit de observație, cumpăt și multă-multă generozitate, și care aruncă multă lumină asupra oamenilor.

Continuarea citiți în nr.19 din 14 mai 2021

Foto: Ziarul de Gardă