DISTRIBUIȚI

Pe mai multe sectoare ale drumurilor locale drumarii Districtului „Drumuri Sângerei” desfășoară lucrări de întreținere a drumurilor. La solicitarea primăriilor, ei se implică în efectuarea lucrărilor de reparație a drumurilor, respectând riguros toate condițiile contractuale, dar și condițiile stării de urgență provocate de coronavirus. Echipați corespunzător, drumarii își fac datoria cu onestitate, considerând că este nevoie de ei pe această linie întâi, a drumurilor bune pentru intervenții de urgență și pentru comoditatea vieții cetățenilor.
În raionul Sângerei a fost dat startul lucrărilor de întreținere a drumurilor locale. De curând au demarat lucrările de întreținere a drumului ce face legătură între localitățile Sacarăuca – Chirileni și adiacentul drumului ce merge spre satul Rădoaia -Sângerei. Îndată după sărbătorile pascale, i-am surprins pe drumarii Districtului „Drumuri Sângerei”, lucrând pe acestă porțiune de drum regional: drumul G-50.
Sergiu Dubenco, primarul comunei Drăgănești, care a lucrat cu echipa de drumari la renovarea drumurilor în teritoriul administrat, ne-a spus: „Sunt bine organizați. Au tot ce le trebuie pentru a asigura lucrările ritmic și calitativ. Își îndeplinesc toate condițiile asumate ce țin de întreținerea drumurilor. Acum ei sunt în acest sector, repară porțiunea de drum de la Izvoare, către Sacarăuca. Dar până la Paște au lucrat în teritoriul primăriei Drăgănești.”

Continuarea citiți în nr. 14 din 24.04.2020