DISTRIBUIȚI
Ion HOHLAN directorul regional al rețelei de magazine „Linella” și primarul de Sângerei Gheorghe BRAȘOVSCHI

   Cu o tradiție din anul 2001 de promovare a valorilor și produselor autohtone, rețeaua de magazine „Linella” continuă șirul lucrurilor frumoase și inovative acum și pe piața locală.
    Un nou magazin a împlinit decorul orașului Sângerei pe care nimic nu îl mai putea uimi. Și iată-ne frapați de suflul nou și proaspăt al unui supermarket, a cărei denumire a întrunit în esența sa multitudinea de emoții și sentimente umane – „Linella”.

Săptămâna trecută, pe 28 septembrie curent, colaboratorii companiei, funcționari ai Primăriei, împreună cu consumatorii au sărbătorit ceremonia evenimentului special de inaugurare a celui de-al 65-lea magazin „Linella” acum și în orașul Sângerei. Mulțimea de oaspeți au fost întâmpinați cu muzică selectă și bună dispoziție.
Printre oaspeții de onoare au fost Primarul Gheorghe BRAȘOVSCI și Viceprimara de Sângerei, Maria CONDORACHI, Director regional „Linella” Ion HOHLAN.
Apariția acestui supermarket, cu o suprafață comercială de 460 metri patrați, peste 35 de locuri de muncă și o ofertă de circa 6000 de produse pe raft, e ca o carte de vizită a ceea ce se crează aici, în orașul Sângerei, o provocare interesantă, demnă de invidiat.
Managera acestui magazin, Oxana BORDIAN, se simte onorată de a administra un magazin atât de modern, atrăgător și cu perspective mari în viitor, deoarece pe piața R. Moldova, „Linella” este o rețea națională sută la sută!
Îmbunătățirea condițiilor de viață se materializează în special prin înființarea unor servicii cât mai aproape de cetățeni, spune Gheorghe BRAȘOVSCHI : „Am susținut de la început ideea și am contribuit la realizarea proiectului companiei „Linella”. Astăzi trăiesc emoții de satisfacție, că această idee nu s-a lăsat mult așteptată. Suntem martori frumosului eveniment de inaugurare a supermarketului „Linella”, care e o bijuterie în mijlocul orașului.       Consumatorii vor avea doar de câștigat, ei vor beneficia de produse de calitate, la cele mai accesibile prețuri. Consider că magazinele, care își diversifică serviciile și își extind rețeaua venind cât mai aproape de clienți, sunt un indiciu veritabil al modernizării vieții unei localități, iar personalul și clienții să se simtă confortabil, să fie deserviți la cel mai înalt nivel…

Mai departe puteți citi în ziarul numărul 36 din săptămâna aceasta

În poză: Maria CONDORACHI, Gheorghe BRAȘOVSCHI, Ion HOHLAN, Oxana BORDIAN, Adrian REVENCO
În poză: angajații supermarketului „Linela”
În poză: producție proaspătă și de calitate
În poză: invitatul special
Adrian URSU