DISTRIBUIȚI

La 22 martie curent, elevii clasei a VIII-IX, L.T.„Dimitrie Cantemir” din or. Sângerei, alături de profesoara, Tatiana Bucătari, au efectuat o vizită la Consiliul Raional Sângerei.

Scopul acesteia l-a constituit dorința de a cunoaște instituţia şi specificul de activitate al conducerii raionului şi funcţionarilor publici.
Oaspeții au făcut cunoștință cu vicepreședintele raionului, Tudor Tutunaru și specialiștii din cadrul aparatului președintelui. Desigur, tinerii au avut posibilitatea să viziteze biroul de lucru al dlui vicepreședinte și al președintelui raionului și sala mare în cadrul căreia se desfășoară ședințele operative și a consiliului raional, să adreseze diferite întrebări şi să îşi expună ideile şi propunerile de viitor.
Vicepreședintele raionului, Tudor Tutunaru, a oferit răspunsuri la toate curiozitățile grupului de elevi, referitoare la activitatea Consiliului raional. Elevii, au solicitat susţinere din partea conducerii raionului în activităţile desfăşurate și au promis să mai revină.

BP,P