DISTRIBUIȚI

Duminică 8 noiembrie 2020 la Sângerei a fost constituită Organizația Teritorială a Partidului Politic nou format „Construim Europa Acasă” (PACE). Președinte al organizației teritoriale a fost ales unanim Tudor Balan, un tânăr prosper din orașul Sângerei. Vicepreședinte organizației teritoriale a fost aleasă Ana Vizir, medic de specialitate. În aceeași zi a fost inaugurat oficiul organizației.
La aceste evenimente alături de membrii organizației teritoriale au fost și echipa de la Chișinău a Partidului PACE , împreună cu președintele formațiunii Gheorghe Cavcaliuc. Întâlnirea a avut loc în incinta Complexului comercial„ Speranța„. Fiind un partid nou format Gheorghe Cavcaliuc a intenționat să-și prezinte echipa susținătorilor se la Sângerei și să fie alături de echipa de la Sângerei.
Ales în funcția de președinte al formațiunii teritoriale Sângerei a Partidului PACE, Tudor Balan a împărtășit și a încredințat membrii săi de o conlucrare comună și favorabilă în interesul tinerilor și oamenilor, a mulțumit sincer și profund pentru încrederea lor:
„Sunt onorat să conduc Organizația Partidului „PACE” din care facem parte și mulțumesc pentru încrederea acordată. Sunt om și am o țară pentru care mă doare și care vreau să fie scoasă din sărăcie. Prin mine trăiește ea și de aceea am ales să fiu membru al partidului respectiv. Credem în proiectele care le promovează și le va implementa în beneficiul cetățenilor și al țării Partidul „PACE”, a cărui parte suntem. Ele vor aduce schimbarea în viața oamenilor. Noi , membrii formațiunii de la Sângerei, suntem oameni generoși, sufletiști și vom aduce PACEA în Republica Moldova și printre oameni. Suntem tineri și cu forțe tinere ne implicăm. Nu am fost și nu am rătăcit prin alte partide. Am decis sincer și clar și cu toată inima că PACE este ceea ce am dorit. Cu PACE vom asigura viitorul la noi acasă: copiii să fie lângă părinți și nepoții lângă bunici – spre a fi din nou în lume, neamul binecuvântat”. s-a adresat către colegii de partid Tudor Balan.”
Ana Vizir, vicepreședinta formațiunii de la Sângerei, membră a echipei naționale a Partidului: „Noi vrem să ne construim pacea la noi acasă. Am obosit de promisiuni, precum că cu mâine va fi mai bine. Am aderat la Partidul „PACE” că văd și vedem împreună luminița de la capătul tunelului, construind pacea lângă părinți și lângă copii. Simt și m-am convins că partidul este unul al poporului și pentru popor.”
„Cu PACE tinerii vor fi susținuți și nu abandonați .Aceasta m-a determinat să aleg formațiunea „PACE”, a exprimat în mesajul său Vadim Mahu, președintele Organizației de Tineret.
Organizația teritorială Sângerei a reușit să-și constituie unitățile sale în teritoriul raionului, din tineri susținători care își văd fereastră de lumină pentru viața și viitorul lor în această formațiune. În mod organizat și cu bunăvoință ei au participat la ședința de constituire și de alegere a conducerii organizației teritoriale. Mulți dintre ei au motivat public decizia de ce merg cu acest partid și de ce au ales PACE.

Continuarea citiți în nr. 43 din 13 noiembrie 2020

Publicitate cu mesaj politic comercial