La mulți ani!

La mulți ani!

10
DISTRIBUIȚI

Administrația IMSP Spitalul Raional Sângerei adresează tuturor angajatelor instituției cele mai frumoase urări de bine și sănătate cu prilejul Zilei Internaționale a Femeii. Suntem  mândri de faptul că marea pondere din personalul încadrat în sistemul  de sănătate le revine femeilor. Succesul aparține, în mare măsură, Femeii, care, zi de zi, aflându-se lângă pacient, tratează  nu doar cu medicamente, dar și cu căldură, grijă și tandrețe,  atât de necesară pacientului și atât de deficientă astăzi în societate. Grație străduinței fiecăreia, prin dăruirea unei părticele din suflet este posibil atingerea obiectivului suprem al sistemului de sănătate –satisfacția pacientului.

Asta pentru că Voi sunteți cele care găsesc în fiecare zi timp pentru orice problemă și orice nevoie a celor dragi, pentru că, deși vă mai plângeți câteodată, o luați de la capăt în fiecare zi, mai puternice și mai hotărâte. Anume pentru Voi timpul se oprește puțin în loc la fiecare început de primăvară, ca să vă aducă un omagiu!

Fie ca primăvara să Vă aducă în viață împlinire și succes în toate, iar buna dispoziție și căldură  sufletească de la cei dragi să Vă însoțească mereu.