DISTRIBUIȚI

Din frumoasa datină străbună, pentru tot neamul creștinesc ne vin cu o speranță și lumină, multașteptatele sărbători de iarnă. Aceste tradiții: colindul, plugușorul, ne apropie de cele sfinte, aducându-ne curățenie și pace în suflete.
Mult stimați cititori, primiți în ajunul Sfintelor Sărbători de iarnă omagiul colaboratorilor ziarului „Ecoul nostru” însoțit de urări de sănătate, prosperitate și belșug în Noul An. Vă mulțumim că ați acceptat să împărțiți cu noi bucuria împlinirilor și greul impedimentelor vieții. Optimismul și credința Dumneavoastră ne dă puteri să sperăm la mai mult, să credem cu tărie că anul ce vine va fi mai bun, mai rodnic și cu mai multe realizări. Contăm pe o colaborare eficientă și pe viitor, fiind siguri că aspirațiile noastre, ale tuturor, spre un viitor mai bun ne vor ajuta să depășim toate greutățile.
Fie ca magia datinilor să Vă aducă lumină și căldură atât în case, cât și în suflet, să Vă dea înțelepciunea de a trece cu bine peste toate încercările, iar împlinirile frumoase să Vă însoțească pe parcursul întregului an.
Vă dorim ca orice viraj al sorții să finalizeze cu evenimente minunate care ar aduce familiei Dumneavoastră bunăstare, belșug, siguranța zilei de mâine. Sănătate multă și fericire fără margini Vă dorim din tot sufletul.
Gânduri senine și cele mai bune urări pentru un An Nou magic și un Crăciun Fericit.
Cu deosebit respect, echipa redacției ECOUL NOSTRU

Mesajul Direcției Educație cu prilejul Sărbătorilor de Iarnă -2021
Dragi colegi, cu sufletul de vatră,/ Un cântec s-aude din cer, de la Tatăl./. De peste două mii de anii răsună colindul, / Veghindu-ne pașii, graiul și gândul./ Lumina cea lină coboară de sus,/ O veste divină: revine Iisus!/ Deschideți larg Porțile, Sufletul, Casa,/Cu făclii de smirnă împodobiți-Vă masa./ Dalbe flori de sărbători Vă inunde gândurile,/ Iar sufletul Vostru, plin de comori,/ Să-și reverse, splendid, în copii, luminile. / În brațul de har să Vă poarte Mesia,/ Ca-n inimi și-n neam să rodim veșnicia./
Sărbătorile luminate vin în sufletele și în casele noastre cu lumina de la Betleem și ne îndeamnă să devenim mai buni, mai înțelepți, mai receptivi.
Fie ca această lumină să ne sporească înțelepciunea și să ne călăuzească în activitatea noastră în noul an 2021, care să ne aducă realizări pe făgașul educației, realizări remarcabile în muncă și în edificarea unei societăți bazată pe valori și veritabile principii democratice. Ne dorim sincer ca pe bradul familiei Dumneavoastră să lumineze și un gând bun de la noi cu urări de bucurii, sănătate și pace-n suflet.
La Mulți Ani alături de cei dragi.
Mihai Curciuc, director-adjunct al Direcției Educație Sângerei


Mult stimați sângereieni și vrăneșteni,
În spiritul frumoaselor tradiții străbune, cu prilejul Sărbătorilor de Iarnă, Vă adresăm sincere felicitări și Vă dorim tuturor să nu Vă pierdeți speranța de viață mai bună – cea mai scumpă valoare pentru fiecare om, prin care își poate apropia fericirea, inclusiv în cele mai simple aspirații. Vă doresc din suflet pace, frumoase realizări și multă sănătate în anul 2021.
Traversăm cu toții o etapă foarte importantă, cu valențe istorice. Ne dorim să ne integrăm cât mai repede în Uniunea Europeană, vrem să avem o democrație modernă, după modelul european de cultură politică.
La acest început de an, exprim recunoștință și admirație tuturor oamenilor, care muncesc zi de zi, tuturor celor care au reușit, ca pe niște pierle, să obțină realizări, care au încredere în ziua de mâine. Eforturile noastre comune pun temelia unei vieți prospere..
Sărbătorile de Iarnă oferă prilejul de a mulțumi tuturor pentru munca de zi cu zi, depusă pe parcursul întregului an. Orice succes atins a fost posibil grație aportului nostru comun la îndeplinirea obiectivelor propuse pentru anul ce s-a sfârșit.
Vă felicit călduros cu sosirea Sărbătorilor de Iarnă. Fie ca toate visele nobile să se realizeze cu succes, iar viața să Vă fie plină de sens. Vă doresc să aveți parte doar de momente plăcute pe parcursul întregului an, că Vă bucurați de respectul și dragostea celor apropiați, cât și a celor care Vă înconjoară, să întâmpinați sărbătorile creștine conform tradițiilor. La Mulți Ani Fericiți.
Cu profund respect, Arcadie Covaliov, primarul orașului Sângerei

Bunilor mei colaboratori: medici, lucrători medicali, lucrători tehnici din cadrul Centrului de Sănătate Sângerei
Aprindeți luminile Anului Nou și a Crăciunului în fiecare birou și casă. S-o simțiți din plin fiecare, cât și pacienții și persoanele din preajmă a căror sănătate o întremați. Or, sunteți mobilizați, zi și noapte, în lupta pentru salvarea vieții fiecărui pacient, sacrificându-Vă, deseori, propria sănătate. Să fiți mereu plini de energie, cutezanță, răbdare, echilibru și tenacitate, iar dificultățile ce apar să le depășiți cu tărie și încredere.
Vă doresc multă sănătate Dvs. și celor apropiați, devotament, împliniri pe plan personal și profesional și să aveți parte de căldura recunoștinței oamenilor pe care îi ajutați.
Cu leru-i ler, sfânta lumină din cer și multă bucurie aprind luminile Anului Nou și ale Crăciunului pentru Dvs. și Vă doresc să Vă aducă numai bine. Vă urez tot ce-și poate dori fiecare mai bun în viață: să Vă fie sănătoase familiile, să aveți în case pâinea cea de toate zilele și să Vă bucurați de o viață îndelungată alături de cei dragi. Sărbători Fericite.
Cu respect, Eleonora Tartacovschi, directoarea Centrului de Sănătate Sângerei

Stimați medici, asistenți medicali, infirmiere, angajați ai sistemului de sănătate,
Cu prilejul luminoaselor Sărbători de Iarnă, în numele administrației Spitalului Raional, Vă exprimăm înaltă apreciere și recunoștință pentru profesionalism și verticalitate, curaj și rezistență, dăruire totală și exigență față de sine- calități ce Vă definesc întru totul.
Vă mulțumim pentru responsabilitatea pe care V-o asumați atunci când viața omului depinde de precizia deciziilor luate și de calitatea actului medical, pentru faptul că Vă îndepliniți destoinic și onorabil misiunea.
În această perioadă complicată, în special pentru întreg sistemul de sănătate, dar și pentru societate în general, sperăm că s-a conștientizat că sănătatea este primordială, iar rolul lucrătorului medical este unul vital.
Tuturor medicilor și lucrătorilor medicali care prestează servicii în cadrul Spitalului Raional le aduc cele mai sincere felicitări cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă. Să aveți parte de sănătate trainică, de cât mai multe puteri, bucurii de la cei dragi, un viitor mai luminos. Să reușiți a păstra spiritul magicelor sărbători de-a lungul întregului an, ca să Vă simțiți mai înnobilați, mai încrezători în ceea ce faceți și mai răsplătiți sufletește pentru dăruirea Dvs. Fie ca anul care abia a început să Vă fie de bun augur. Sărbători Fericite.
Cu stimă, Vasile Malcoci, medic șef-adjunct

Stimați medici, colegi, cetățeni ai raionului,
Cu prilejul frumoaselor sărbători de iarnă, în numele colectivului Centrului de Sănătate Publică și al meu personal, îmi exprim recunoștința pentru fiecare dintre Dvs, pentru profesionalismul, responsabilitatea și dedicația de care dați dovadă zi de zi.
Apreciind eforturile pe care le depuneți pentru a face față provocărilor și sarcinilor, mai ales în această perioadă dificilă, Vă mulțumesc pentru perseverență, competență și contribuția remarcabilă întru asigurarea sănătății cetățenilor raionului. Primiți alese cuvinte de felicitare. Vă aduc în dar distinse și sincere urări de bine, dorindu-Vă realizări și împlinirea tuturor speranțelor, bunăstare materială, pace, voie bună. Anul ce vine să Vă aducă numai bucurie. În tot ce doriți – împlinire, în suflet-iubire, în case- lumină, căldură, semințe rodnice de arătură. Anul bivolului să Vă aducă sănătate și împlinirea viselor.
Cu mult respect, Gheorghe Balea, șeful Centrului de Sănătate Publică Sângerei

Dragi prieteni,
La încheierea acestui an, dominat de o putere statală totalitaristă și încărcat cu acțiuni ce țin de domeniul absurdului, conducerea Organizației Teritoriale a Partidului Liberal Democrat din Moldova Vă urează un An Nou și Crăciun Fericit plin de frumoase realizări. Fie ca anul 2021 să Vă aducă bunăstare și siguranță, liniște și căldură în casele și în sufletele voastre, sănătate trainică, voie bună, bucurii, ca să reușim în viitorul cel mai apropiat realizarea speranțelor noastre de schimbare în bine, prosperitate și demnitate umană. Sărbători fericite alături de cei dragi. La mulți ani.
Ion Galus, președintele partidului

Stimați consăteni și arendatori,
În prag de sărbători cu pace, lumină și căldură în suflet, Vă dorim ca în anul care vine să aveți parte doar de zile minunate cu frumoase și dorite realizări. Sfintele Sărbători de Iarnă să Vă dăruiască sănătate, pace în suflete, prosperitate în familii. Fie ca toate visele să vi se împlinească, în casele Dumneavoastră să domnească fericirea, pacea și belșugul.
Cu profund respect, administrația îi „ Tofan și G”
Cu prilejul frumoaselor sărbători de iarnă, Vă adresez, stimați colegi, cele mai călduroase și sincere urări de sănătate, dorindu-Vă ca Anul Nou, 2021, să Vă aducă pace și mult belșug în case, liniște și fericire, bunăvoință și realizări frumoase.
Fie ca splendoarea acestor sărbători să Vă bucure sufletele, să Vă încălzească inimile, zâmbetul să Vă însoțească mereu, pretutindeni să aveți parte de dragostea și respectul celor dragi. Succese în activitatea Dvs. nobilă. La Mulți Ani și Crăciun Fericit.
Cu profund respect, Ion Mereacre, directorul SRL „ Malfarm Grupp”

Anul 2020 a fost un an dificil din mai multe puncte de vedere, cu secetă,dar prin munca plină de abnegație, zi de zi am reușit să încheiem toate lucrările în termenii stabiliți, să punem o temelie roadei viitoare. Acum, la început de Nou An, cu tot respectul și din tot sufletul, adresez urări de sănătate pentru toți angajații din întreprinderea noastră, dorindu-Vă succese remarcabile, noroc, sănătate, realizarea tuturor doleanțelor. Binele să Vă însoțească mereu, să aveți parte de un cer senin și ploi la timp. Să Vă bucurați de frumosul ce Vă înconjoară, având liniște sufletească,
Cu stimă, Ion Mereacre, directorul SRL „Drăgăneștenii”

Stimați colegi,
Anul Nou este acea sărbătoare minunată care ne dă putere să fim mai buni, mai generoși și mai curajoși. Să îndrăznim să visăm și să sperăm la mai mult, să credem cu tărie că anul care a început va fi mai rodnic și mai fericit. Să primim sărbătorile cu pace și căldură în suflet, cu gânduri bune și armonie deplină.
Fie ca lumina sărbătorii să Vă dăruiască multă căldură în suflet și în casă, să Vă umple inima de bucurie și liniște, să Vă dea putere de muncă pentru realizarea deplină a viselor, să Vă aducă sănătate și prosperitate.
Plini de speranță și de încredere, călăuziți de dragoste, alături de cei dragi, să mergem în Anul care vine pe drumul cutezanțelor, care să ne unească spre un viitor mai bun. Sărbători fericite și la mulți ani.
Cu profund respect, Ion Andronic, directorul SRL „Protion agro”

Stimați compatrioți, în deosebi agricultori,
În miez de iarnă și de tradiție, sufletul se umple de bucurie și fericire, se îmbunează și atinge ferestrele gospodarilor cu urări de sănătate și de mulți ani înainte. Colindul și plugușorul ne unește și ne face să ne simțim o națiune mare și bogată, mândri de țara noastră Moldova.
Cu prilejul Anului Nou și a Sfintelor Sărbători de Iarnă Vă adresez sincere felicitări. În aceste zile pline de lumină, colinde străbune și clinchete de zurgălăi, Vă doresc să aveți parte de împliniri frumoase, noroc în toate, să Vă sporească sănătatea și belșugul. Fie ca Bunăvoința, Înțelepciunea, Încrederea și Generozitatea să Vă călăuzească pașii în Noul An. Să aveți parte de bucurii în familie, norocul să Vă surâdă oriunde, iar necazul să Vă ocolească.
An Nou îmbelșugat și Crăciun Fericit, cu sănătate și spor în toate.
Cu respect, Gheorghe Cernogal, directorul GȚ „Cernogal Gheorghe”

Cu prilejul Sărbătorilor de Iarnă, primiți cu drag urările mele de bine și gândurile de prețuire, sănătate, noroc, prosperitate și noi succese.
Vă urăm Dumneavoastră și celor dragi An Nou prosper și Crăciun Fericit. Aceste sărbători minunate, ne dau putere să fim mai buni, fericiți, optimiști. Vă dorim să aveți parte de multă căldură în suflet și în casă, bucurie în inimă, multă sănătate și realizări frumoase.
SRL „ Coriandro agro” își exprimă gratitudinea pentru colaborarea fructuoasă pe care am avut-o pe parcursul anului 2020 și își exprimă speranța intensificării acesteia în anul care a venit.
La Mulți Ani!
Cu stimă, Ion Vieru, directorul SRL „Coriandro agro”

Stimați locuitori ai satelor Izvoare și Valea Norocului,
Vin către Dumneavoastră cu cele mai frumoase urări și Vă aducem sincerele noastre mulțumiri pentru munca grea, istovitoare depusă pe parcursul anului.
Sărbătorile de iarnă aduc în inimile oamenilor multă evlavie, bucurie și fericire. Administrația SRL „ Semincer Unic” se alătură la toate felicitările pe care le veți primi cu această ocazie. Vă dorim multă sănătate, pace în case, în familii, copiii, nepoții, strănepoții să Vă bucure nu doar cu prezența lor, ci și cu fapte bune, demne de acest neam, ca să Vă mândriți cu ei că i-ați crescut și educat. Sperăm că anul care și-a început deja numărătoarea să Vă aducă sănătate trainică, multă fericire, rod bogat pe lanuri și pâine pe masă. La Mulți Ani!
Cu stimă, Mihai Cucoș, directorul SRL „Semincer Unic”

Stimați consăteni, colegi,
Primiți sincerele noastre felicitări și urări de bine cu prilejul splendidelor sărbători de iarnă. E frig, dar frumos, auzul să vi-l încălziți cu un colind voios, în suflete să aveți căldură, în jur – o frumusețe pură. Fie ca lumina cerească să se mențină mereu aprinsă în inimile și sufletele voastre, să le încălzească și să le îmbuneze, îndemnându-Vă să trăiți cu gândul la Dumnezeu și la fiul său Hristos. Vă dorim sănătate și fericire în noul an și mulți ani înainte. Împlinească-vi-se tot ce v-ați pus în gând, cu multă baftă, înțelegere și credință.
Cu mare drag, Petru Panciuc, directorul SRL „Pasagrocom”

Sărbătorile de iarnă sunt mirifice. Ele fac legătura dintre realitate și basm. Cu acest prilej conducerea GȚ „Racu Nicolae” se alătură la minunatele felicitări ce le veți primi cu această ocazie de la copii, nepoți, strănepoți, părinți, colegi,prieteni, vecini și alte persoane dragi. Vă doresc mai întâi de toate să aveți parte de multă sănătate, bunăstare, lumină sufletească, aprinsă de Crăciun și An Nou.
Dragi consăteni, stimați colegi, să aveți liniște și pace în case să Vă ocolească toate primejdiile, să vi se înmulțească toate bogățiile familiale, să se reverse peste casele voastre lumina cerească dată de Bunul Dumnezeu. Așa cum se sfințesc apele, așa să se curețe și sufletele noastre de tristețe și durere, să se umple cu bucurie și împlinire. Sărbători fericite.
Cu respect, Nicolae Racu, directorul GȚ „ Racu Nicolae”

Iată că a sosit Anul Nou și odată cu el în inimile noastre a încolțit speranța, dragostea, bunăvoința și buna dispoziție. E și firesc ca la începutul noului an să ne dorim pace, fericire și prosperare, să lăsăm în urmă toate dezamăgirile și să ne bucurăm de viață.
Sărbătorile de iarnă ne purifică sufletele, fie ca năzuințele să se încununeze de succes. Bunul Dumnezeu să ne poarte de grijă, să ne aducă pace în țară, pâine pe masă, să ne facă mai buni, mai cumpătați, să ne păzească de ură, să ieșim cu bine din pandemie. La Mulți și Fericiți Ani!
Cu respect, Nicolae Lelic, directorul GȚ „Lelic Nicolae”

Stimați colegi, la ceas de sărbătoare, când anul vechi are tâmplele ninse, iar cel nou abia se înfiripează administrația SRL „Aviticom” vine către Dumneavoastră cu sincere urări de bine cu prilejul Sărbătorilor de Iarnă.
Fie ca ele să Vă aducă la praguri urători, iar nașterea Domnului Iisus Hristos să vă încălzească sufletele și să Vă toarne în inimă luminile Cerului, căldură și fericire. În Noul An să aveți bunăstare, să Vă ferească Dumnezeu de toate relele, iar copiii să Vă bucure cu fapte bune întru mândria și slava familiei. Sărbători fericite alături de cei dragi. Să aveți parte de multă căldură în suflet și în casă, spor la bani și sănătate. La Mulți și Fericiți Ani!
V-a urat cu mult drag, Ștefan Curchi, directorul SRL „Aviticom”

Stimați locuitori ai satului Heciul Nou, dragi colegi-asociați, am pășit în Noul An 2021 și suntem în pragul Crăciunului. Aceste sărbători seamănă în inimile noastre seninătate, sinceritate, bunăvoință și, totodată, speranță că anul nou va fi cu mult mai bun ca cel care a trecut. Trecerea dintre ani e ca o poartă, iar trecând prin ea să luăm cu noi numai lucruri bune, lăsând în urmă grijile și supărările.
Fie ca toate visele nobile să se realizeze cu succes, iar viața de mai departe să vă fie plină de sens. Vă dorim să aveți parte doar de momente plăcute pe parcursul întregului an, să Vă bucurați de respectul și dragostea celor apropiați și a celor ce Vă înconjoară, să întâmpinați sărbătorile creștine conform tradițiilor neamului nostru.
Cu tot respectul, Sergiu Marandiuc, directorul SRL „Alodiu Nord”

Stimați colegi, cu prilejul Sărbătorilor de Iarnă Vă adresez tradiționalul „ La Mulți Ani”. Fie ca lumina sărbătorilor de iarnă să Vă călăuzească pe calea cea bună, în familie să vă domine o atmosferă plăcută, iar lumina artificiilor aprinde de Anul Nou să Vă încălzească pe parcursul întregului an. Vă dorim multă sănătate, fericire, realizarea visurilor, bucurii de la copii, nepoți, rude.
Fie ca atmosfera feerică să domine în casele Dumneavoastră pe tot parcursul anului 2021 și încă mulți ani înainte. Lumina lui Hristos să vă lumineze și să Vă încălzească sufletele.
Ce respect, Mihai Bîrsanu, directorul SRL „Protuvim agro”

Stimați locuitori ai comunei Drăgănești, după tradiție noi sărbătorim Anul Nou și Crăciunul cu mult alai, așteptând cu nerăbdare colindătorii și rudele să ne pășească pragul caselor, ca să ne bucurăm din plin de noaptea feerică ce ni l-a adus pe Mântuitorul sufletelor noastre. Clinchetul clopoțeilor, mireasma crengilor de brad să Vă aducă farmecul acestor sărbători. Cu acest prilej Vă aducem tuturor cele mai sincere și cordiale urări de bine, Vă dorim multă sănătate, mulți ani și toți rodnici, să obțineți rezultate performante în activitatea pe care o desfășurați, prosperitate, fericire, realizarea tuturor aspirațiilor, pace, pâine și sare pe masă și în casele Dumneavoastră.
Ziceți plugari încă-o dată,/Să ne audă republica toată./ Să sperăm că până la vară,/Va fi ordine în țară./Salarii decente lunar,/Pace fie la hotar./Toți în bine să trăiască,/Să nu se mai dușmănească./Hai cu toți să ne-adunăm,/Umărul să ni-l punem,/Pentru țară, pentru bine,/Să ne știe-ntreaga lume,/ Ca republică civilizată,/ Cum nu s-a știut vreodată./Pentru țară, mâi plugari,/Președintă, fapte mari,/ Pocniți biciul, v-adunați,/Pe toți să-i avem de frați,/La Anul și la Mulți Ani!
Cu profund respect, Sergiu Dubenco, Primarul comunei Drăgănești

Stimați locuitori ai comunei Copăceni,
Iată că am pășit pragul unui Nou An-2021. La acest hotar dintre ani avem frumosul prilej de a Vă adresa cele mai sincere și alese urări de bine cu ocazia sărbătorilor-Anul Nou, Crăciunul…
Și deoarece, de Anul Nou, tradiția spune că se împlinesc toate dorințele sincere, Vă doresc ca planurile și gândurile frumoase ale acestui an nou să se transforme în realizări, iar cel mai dorit cadou pe care vi-l puteți face este ca să fiți încrezători în forțele proprii de a vă ridica deasupra tuturor greutăților, să Vă amintiți numai de lucrurile bune, care vi s-au întâmplat și să le duceți mai departe.
Vă urez multă sănătate, împliniri și realizări frumoase, pace și belșug în case, armonie și înțelegere în familie, bucurii de la cei dragi, încredere într-un viitor prosper.
Cu recunoștință, Vitalie Gojinevschi, primarul comunei

Stimați locuitori ai comunei Cotiujenii Mici, privim cu multă speranță către anul care a sosit-2021, așa cum o facem la fiecare cumpănă de ani. E un moment în care ne bucurăm alături de cei dragi, dar e și un moment al bilanțului și al reflecției. În măsura în care am învățat lecțiile anului care a trecut vom reuși să înțelegem mai bine provocările care ne așteaptă în anul 2021 și să ne pregătim minuțios de ele. Dragi consăteni, Vă doresc sănătate durabilă, liniște sufletească, minte deschisă și puterea de a depăși obstacolele. Vă mulțumim că ați fost alături, în viața de zi cu zi. Doar împreună, nu dezbinați, doar construind și căutând mereu ceea ce ne unește putem evolua cu adevărat. La Mulți Ani!
Cu deosebit respect. Ludmila Zamornea, Primara comunei

Stimați locuitori ai comunei Bilicenii Vechi, am pășit cu încredere în Noul An 2021, care ne-am dori să ne aducă speranța, credința și optimismul că putem să ne facem viața mai bună și zilele mai frumoase. În familie,,, cu prietenii, în comunitate să avem parte de multe bucurii, inspirație și mult spor în tot ceea ce facem. Să nu pierdem entuziasmul în a face lucruri bune. Vă dorim din suflet ca 2021 să Vă bucure cu rezultate bune, roadă bogată și proiecte noi. Cu prilejul sărbătorilor de iarnă Vă urăm multă sănătate, perseverență, optimism și mai multă încredere în ziua de mâine. Doresc tuturor un an mai prosper, cu zile senine, cu evenimente plăcute, bucurii și vești bune. La mulți ani!
Cu deosebit respect, Ala Guzun, Primara comunei Bilicenii Vechi

Tuturor prepelițenilor, bunilor mei cetățeni ai comunei întregi, Vă doresc un Nou An fericit. Fiindcă suntem așezați la poarta de intrare în raion, vreau să Vă induc gândul să concepeți trecerea în noul an ca intrarea pe o poartă. Vă doresc să treceți prin această poartă către Noul An, luând cu fiecare dintre Dvs doar gândurile bune, încrederea și speranța , că va fi unul mai bun și mai prosper. La mulți ani tuturor, să trăiți, să înfloriți!
Mihai Pleșca, primarul comunei Prepelița.

Cetățenilor mei din comuna Ciuciueni le urez un An Nou, mai altfel decât cel ce l-am trăit, mai cu deschidere unul către altul și mai puțin ori deloc împiedicați de pandemie. Dar am rezistat cu toții și am reușit lucruri bune și necesare vieții noastre în comunitate. Vă mulțumesc pentru implicare, pentru că ați fost buni, generoși și mi-ați dat ascultare la îndemnurile de bine și de prosperare pentru noi toți.
În suflete să purtați glasul colindelor, în viață și în case să aveți parte de daruri de la Moșul, pentru fiecare.
Și în anul care vine, cu Dumneavoastră, Violeta Vitu, primara comunei.

Cetățenilor comunei Bilicenii Noi le transmit calde urări, cu ninsori de pace și belșug din cer. Să avem cu toții parte de un An Nou mai bun, mai generos , cu mai puține crize , eliberat de restricții de tot genul, cu multă lumină de sănătate pentru tot neamul și pentru fiecare dintre Dvs. Vă doresc și ne dorim cu echipa primăriei, să prosperăm ca unitate administrativ teritorială, să ne reușească implementarea a noi proiecte întru binele vieții Dvs. Să ne ajute Dumnezeu.
Veaceslav Sanduleac, primarul comunei Bilicenii Noi.

La cumpăna dintre ani, iubiții mei consăteni și cetățeni ai comunei care o administrez, doresc să ne bucurăm cum l-am trăit și cum l-am avut. Ni s-au întâmplat lucruri grave de tot ca pandemia de coronavirus, dar ne-a reușit să câștigăm încrederea în ziua de mâine prin câștigarea alegerilor prezidențiale. Lumina acestei speranțe împlinite și bucuria au depășit și groaza pandemiei. Sperăm că încă mai multe lucruri visate, năzuite să se întâmple în Noul An. E nevoie doar să fim alături, în unitate , în gânduri bune pentru ceea ce avem a construi și reuși în continuare.
Am încredere în fiecare dintre Dvs și doresc să fiți tot atât de implicați în lucruri bune pentru oameni și în Anul Nou.
Elena Neaga, primara comunei Bălășești.

Tuturor cetățenilor comunei Pepeni, Vă transmit calde urări cu ocazia sosirii Anului Nou, 2021. După datina de-altădată cele rele să se spele , cele bune să se adune în noul an. Să aveți belșug în case și pe masă, fericire în case. Cu multe lecții pe care ni le-a dat și pe care le-am învățat, anul implinit în calendare să plece, ca unul mai rigid, mai riguros în ale sale. Deschideți larg ușile, colindelor, cetelor de urători, dar și unui an mai bun, mai mănos, mai de bună înțelegere plin, mai puțin orgolios pe toate domeniile vieții. Cu încredere în Nou An Vă urează

Oleg Rotaru, primarul comunei Pepeni

Un Nou An fericit, împlinit urez tuturor lucrătorilor SRL „Morins Com”,întregii echipe , cât și tuturor clienților care ne solicită serviciile și cumpărătorilor care aleg a se deservească la întreprinderea nostră. Pentru fiecare dintre Dvs să dea Domnul să Vină Crăciunul cu daruri și cu un sac de vise împlinite, cu sănătate . Dumnezeule Ceresc , rugăni-ne fierbinte, să fii cu noi, cu ficare dintre Voi în fiecare pas, în fiecare zi și în Noul an!

Veaceslav Moraru, directorul întrepriderii SRL „Morins Con”

Tuturor profesorilor și angajaților Gimnaziului „Ilie și Catinca Galben” din Sloveanca, Vă doresc calde urări de An Nou. Luminițele de pe Pomul de Crăciun să Vă lumineze gândurile și să vă deschidă căi pentru speranțe noi , pentru încredere. Să aducă lumină peste întunericul provocat de pandemia care din păcate ne-a afectat școala , procesul educațional și sufletele din noi. Și în anul Nou , 2021 continuați-Vă cu dăruire și răbdarea sfânta misiune de dascăli, fie în contacte directe cu elevii, fie online. Dați în continuare viață școlii. Vă sunt recunoscătoare pentru cât ați muncit și V-ați dăruit în anul în trecere , unul dificil , cu riscuri de sănătate și sistare a procesului educațional. Multe am depășit împreună .Este necesar să aveți răbdare, pentru mai departe, să fiți cu elevii Dvs și să ajutăm școlii să iasă din acest impas, prin cumsecădenie, respectarea restricțiilor și înțelepciune. Sănătate și prosperare în noul an, 2021!
Svetlana Galben, directoarea Gimnaziului Sloveanca

În rolul lui Moș Crăciun echipa unită și prietenoasă a Consiliului raional al Sindicatului Educației și Științei vine în casele și sufletele membrilor sindicatului, aducându-le multașteptată veste că vine Anul Nou, fără riscuri de pandemie, doar cu multă bucure. Aceasta bucurie și speranța ne-a reușit să aducem în casa și sufletul membrilor sindicatului, prieteni buni ai vremurilor bune care dorim să vină odată cu Noul An. Sunt împlinit pentru munca fiecărui dintre Dvs pentru bine angajaților din domeniu, pentru dăruirea învățământului de calitate și speranței, că vom face ca mâine să fie mai bine. Mă bucur de spiritul echipei noastre, uniți fiind, creativitatea crește și reușim să ajungem să fim Moș Crăciuni în fiecare așteptare a lor, bucurându-i, încurajându-i făcându-i să creadă în ziua de mâine: că va fi mai bună pentru școală, pentru echipa sindicaliștilor, pentru familiile dvs și pentru viitor. Acesta ne ține puternici și încrezători. Să ne menținem puternici, uniți, și în anul în care am pășit .
La mulți ani pentru toți liderii și membrii sindicatului și pentru toți colegii din domeniu.
Ion Roșca, președintele Consiliului raional al Sindicatului Educației și Științei

Colegilor mei de la LT „Pantelimon Halippa”, Vă felicit cu prilejul sosirii Noului An, în calendare, în suflete și în împărăția școlară. Să Vă găsească bine și pe fiecare și să Vă bucure cu clinchete de zurgălăi și vești de : să trăiți , să înfloriți , pe un nou făgaș liceal, fără restricții, cu deschidere către creștere armonioasă a generațiilor de copii care-i învățăm. Doresc să Vă am în preajmă și în echipă și în anul care vine, bine, sănătoși și cu încredere că vom avea un an pentru așteptările noastre, mai bun și mai prosper. Vă încredințez că veți avea parte de toată susținerea și înalta mea prețuire. La mulți ani pentru fiecare Vă urează
Valentina Osoianu, directoarea liceului.

Cu cel mai sincer și tandru colind vin către inimile Dvs, stimații mei colegi de la LT„D.Cantemir” din or Sângerei. În pofida tuturor restricțiilor și temerilor care le purtăm în suflet pentru vremea care o trăim, să aveți parte de sărbători calde, prietenoase alături de cei dragi, Să vină Moș Crăciun și Noul an cu tot ce așteptați și Vă doriți. Să fiți urați și colindați la prag , pe la ferestre, conform eternelor noastre tradiții frumoase ca și sufletele Dvs. Să reveniți sănătoși în noul an, căci copii noștri ne așteaptă să fim dascăli cu dăruire și să-i ajutăm să se dezvolte armonios. Aceasta putem face cel mai bine și eu cred în fiecare dintre Dvs.
În Anul Nou mereu cu Dvs, Larisa Gavrilova, directoarea liceului

De pe colinele Ciuciuenilor, venind din moși-strămoși, Moșul cu daruri a ajuns și pe la noi, la gimnaziu, pe la fiecare elev, părinte și pe la fiecare dintre Dvs, dragii și onorații mei colegi de breaslă. Mă bucur pentru suflul sărbătorilor creat prin implicarea fiecărui, pentru atașamentul Dvs față de tradițiile Anului Nou, care respectându-le devenim și mai bogați, și mai generoși și mai iubiți. Dificil a fost anul care a încărcat sacul cu cele rele care au fost și pleacă. Să ne lase și să Vă lase loc de mai bune și mai frumoase lucruri care avem a le construi împreună. Să ia locul ninsorile de pace și de purificare cu îngeri pentru fiecare dintre Dvs, pentru fiecare elev al nostru, pentru gimnaziu pe ansamblu și pentru fiecare familie a Dvs.
Cu un sfânt colind pentru fiecare vine către sufletul Dvs, Angela Albu, directoarea gimnaziului

Cu ocazia sosirii Anului Nou vreau să doresc gimnaziului nostru prosperare, inclusiv prin magicul proiect care îl implementăm. Fiecărui dintre dascălii mei iubiți, colegi de zi cu zi, Vă doresc răbdare , sănătate și putere. Avem frumoase lucruri de făcut și în anul care ne-a bătut la ușă, de aceea doresc să Vă umpleți sufletele cu întreg farmecul Crăciunului și Anului Nou, Nașterii Domnului și să păstrați în sufletele Dvs această tandră revelație și reverie pe parcursul întregului an. Cum va fi nu putem ști, de aceea este necesar să fim puternici și uniți, să nu descumpănim, să nu ne lăsăm bătuți și abătuți de la menirea noastră sfântă nici de un e impediment, nici de o pandemie. La mulți ani cu sănătate și cu lumina prosperării în toate.
Liliana Cumpătă, directoarea Gimnaziului „Iurie Boghiu”, Coșcodeni- Flămânzeni.

Instituțiile preșcolare din orașul Sângerei și din raion primele s-au bucurat de sosirea Moșului cu daruri și cu un An Nou, adus în toiag și în sacul lui magic.
Ne-am bucurat cu toții și ne bucurăm în continuare, deși e pandemie și ușile instituțiilor noastre stau mai mult închise pentru vizitatori, ca să nu intre pandemia. Dar Moșul a avut dreptul să treacă și a trecut pentru că e magic și copilașii au simțit magia sa și de data aceasta. Mulțumesc tuturor colegilor mei educatori pentru dăruire în crearea sărbătorilor copiilor, pentru încrederea părinților în ceea ce fac ei și grădinița „Mărțișor” pe ansamblu pentru ca copiii să se simtă în acest leagăn al copilăriei lor fericiți, iubiți, protejați și instruiți continuu.
Cu clinchete de zurgălăi, cu ler-ui ler ajung pe la inimile fiecărui și fiecărei dintre Dvs, dragi colege și colegi și Vă urez La mulți ani, să trăiți ,să înfloriți, cu grădinița logodiți.
Urez un An Nou, mai altul, mai prosper, mai cu ușile deschise pentru colegele mele directoare de la instituțiile preșcolare din tot raionul.
Elena Patraș, directoarea grădiniței nr 6. din or. Sângerei

Fericirea vine pe neașteptate…
Cunoaștem cu toții mult prea folosita expresie „ Când nici nu te aștepți”. Multe lucruri bune se întâmplă în viața unui om, dar parcă cele mai frumoase și mai interesante sunt cele venite pe neașteptate, când nici nu le bănuim și care mereu ne iau prin surprindere, ne impresionează atât de tare, încât simțim că zburăm de fericire…
De partea cealaltă a baricadei stau oameni ca și noi, dar care mai știu a face și surprize, iar urmărindu-ne mereu cu privirea încearcă să vadă reacția, pregătiți să se urce alături de noi în al nouălea cer. Pentru ei, emoția contează, care e mereu mai mare. Ei zile în șir planifică totul, pun lucrurile la cale și așteaptă cu nerăbdare momentul potrivit, pentru a te face fericit când nici nu te aștepți.
La finalul zilei, când punem capul pe pernă, derulăm filmul zilei, încercând să intuim momentul fericit. La întretăierea dintre ani, Vă îndemn, Oameni, să fiți fericiți, dăruindu-le și altora același sentiment. Iar cel mai bun cadou pentru persoana dragă, poate fi un abonament, pentru anul 2021, la ziarul „Ecoul nostru”. Imaginați-vă doar fericirea din ochii lor atunci când poștașul le va aduce proaspătul număr al Săptămânalului.
Andrei Luțcan, cititor fidel din orașul Sângerei

Cu prilejul sărbătorilor de iarnă Asociația veteranilor și pensionarilor MAI Vă transmite la toți membrii asociației cele mai sincere felicitări, urări de sănătate, liniște sufletească și bunăstare în familiile dumneavoastră. Să aveți parte de un an mai bun, decât cel ce s-a scurs, cu mai multă stabilitate, siguranță, cu recunoștință pentru fiecare dintre Dvs, care V-ați dăruit binelui acestei țări, cu curaj și demnitate. Sărbătoriți în siguranță. La mulți ani!
Cu stimă și respect, Victor Guțu, președintele Asociației

(P)