DISTRIBUIȚI

Prin voi ne informăm

În această splendidă toamnă, când săptămânalul „Ecoul nostru” marchează a 21-a aniversare de la fondare, adresez cel mai călduros mesaj de felicitare colectivului redacțional.
Este o vârstă a tinereții, un moment în care se fac unele bilanțuri și se trasează proiecte pentru viitor. Ecoul nostru este publicația care promovează valorile și interesele oamenilor din teritoriu, cea care a supraviețuit în pofida tuturor încercărilor la care a fost supusă pe parcursul anilor.
Vă doresc, dragi jurnaliști, sănătate trainică, perseverență, verticalitate, curaj și înțelepciune, ca să Vă puteți menține pe linia de plutire a evenimentelor. Să fiți mereu în pas cu timpul, să aveți câți mai mulți cititori fideli, articole interesante și utile. Să fiți și în continuare fideli profesiei și intereselor cititorilor, doritori de a afla adevărul din prima sursă. Să Vă bucurați de sprijinul colegilor și admirația celor care Vă citesc.
Sergiu Goraș, cititor fidel din orașul Sângerei

Vârsta frumoasă a săptămânalului

Chiar e foarte bine că și publicația periodică are aniversări. Ne-am tot deprins ca despre fiecare omagiat, fiecare sărbătorit, despre fiecare eveniment, zbor la ceruri să se scrie în presa locală de la noi.
Astăzi, noi suntem oaspeții Ecoului nostru pentru a-i exprima recunoștință pentru efortul depus în opera de a aduce în casele oamenilor Adevărul.
Personal citesc săptămânalul de la fondare. Îl citesc fiindcă este interesant și atractiv. Mulțumesc Ecoul nostru pentru deschidere și pentru dragostea voastră.
Galina Costandache, satul Copăceni

Să trăiți, că ne trebuiți

Anii trăiți împreună cu Ecoul nostru sunt pentru mine, dar, pe bună dreptate, cred nu numai pentru mine, ani trăiți cu așteptarea unui nou număr în fiecare vineri. Nu vreau să spun că a devenit ritual lectura acestui ziar, dar deprindere e.
Aici mi-am potolit setea spirituală, aici m-au oprit din mersul grăbit articolele mânuitorilor de condei, m-au întristat neânțelegerile, mi-a dat curaj îndemnul unității, m-a copleșit dragostea de neam, m-a învățat să omenesc ….
Doleanțele, îndemnul pentru cei care trudesc în acest colectiv redacțional ar fi dintre cele firești de succese, de frumoase realizări, de sănătate, dar în același timp ele sunt atât de deosebite pentru că deosebiți sunt acei care trudesc aici la cuvinte. De aceea le urez să fie alături de noi, cititorii, pentru că prin Dvs., ne informăm, învățăm și trăim.
Sergiu Dubenco, primarul comunei Drăgănești

Să luptăm și în continuare împreună

Săptămânalul Ecoul nostru mi-e prieten credincios de zeci de ani. E o publicație cu priză la cititor, cu colaboratori de redacție de înaltă ținută profesională, care se dăruiesc și se străduiesc ca ziarul să fie pentru cei ce îl așteaptă ca o felie de lumină, ce ajunge în casele și sufletele oamenilor din teritoriu. EN ne alină sufletele zbuciumate și ne încarcă bateriile pentru încă o săptămână de viață…Orice zi de vineri o încep cu EN și nu trec la alte treburi până nu sorb și ultima literă…Aceasta a devenit o tradiție în viața mea, o adevărată sărbătoare de a sorbi din el și a merge mai departe…
La mulți ani buni și credincioși prieteni.
Eugenia Turcu, satul Pepeni

Să Vă fie zborul cât mai lung și înalt

Publicația este așteptată așa cum un copil își așteaptă să vină mama lui din Italia, așa cum o pasăre este așteptată de puii săi din cuib, aidoma unui val setos de mare…
Și azi, când cititorii săptămânalului „Ecoul nostru”, toți cei care sorb cu nesaț această publicație multașteptată, aprind lumina, încep lectura și se întreabă: „ Veni -va oare fericirea și la noi?”…
Răspunsul îl găsim tot în publicația omagiată. Fericirea îți va surâde și va intra în universul tău pentru totdeauna la braț cu Ecoul nostru, cu toți prietenii lui fideli, cu plăcerea și iubirea de a fi român și cetățean al Europei Unite. La mulți ani „Ecoul Nostru”.
Victor Buceațchi, satul Iezărenii Vechi