DISTRIBUIȚI

La început de an, cel mai înălțător sentiment ce-l umple de vitalitate și optimism pe orice om e să știe că este iubit.
Și pentru „ Ecoul nostru”, la început de an, e o revelație să știe că-i așteptat în casele lor de atâtea sute și mii de suflete însetate de informație. Aceasta ne dă curaj să fim cu toată puterea în serviciul continuu al Dumneavoastră.

Dragi cititori, prieteni, susținători, să Vă fie de bine cu Sfintele sărbători de An Nou și Crăciun. Iar Anul Nou 2022 să Vă aducă tot ce Vă doriți, dar mai întâi de toate pace și sănătate, fericire și succese.
Echipa noastră este profund recunoscătoare celor care au preferat „ Ecoul nostru”. Din discuțiile cu cititorii, adresările la redacție cunoaștem ce așteptă lumea de la noi. „Nu vă alăturați celor care se târâie, fiindcă sunteți sortiți să zburați. Fie-Vă zorul cât mai înalt și plin de sens,” ne îndeamnă poetul nevăzător Andrei Luțcan, din orașul Sângerei, care colaborează cu ziarul. Iar Gheorghe Cernogal, directorul GȚ „ Cernogal Gheorghe” spune că apreciază „ Ecoul nostru” pentru că este o tribună deschisă pentru toți cititorii, reflectă realitatea fără retușări.
La rândul nostru, vrem să Vă încredințăm încă odată că și în continuare ziarul va rămâne fidel principiului „ Informăm și oferim spațiu pentru opinii diverse, dar nu impunem puncte de vedere, reflectăm obiectiv și echidistant evenimentele din teritoriul raioanelor Sângerei și Telenești, republică, străduindu-ne să oferim cititorilor o informație cât mai variată, interesantă și principalul UTILĂ.

Continuarea citiți în n.1-2 din 1 ianuarie 2021