DISTRIBUIȚI

    Echipa de juniori Under-17  a Școlii de sport „Dumitru Atanasov” – campioana Moldovei în Divizia B. 

Săptămâna trecută din nou a adus o mare bucurie pentru suporterii de fotbal ai raionului nostru. După victoria echipei Scolii de Sport „Dumitru Atanasov” Under-15 în campionatul Moldovei (Divizia B, seria Nord), la 22 mai încă o grupă de sportivi ai Școlii de Sport Sângerei au câștigat titlul de campioni. Jucând în satul Corbul cu elevii ȘS Dondușeni, discipolii antrenorului Gheorghe Cucoș (vârsta 17 ani) au obținut victorie de la echipa gazdă – 3:1 .Golurile au marcat Larion Surdu, Ion Guțu și Vadim Bordianu și cu o joacă înainte de finalul campionatului au devenit campionii Moldovei în Divizia B, seria Nord.

Iată cine în această ediție au jucat pentru formația învingătorilor: Ion Andriuță, Dan Clim, Daniel Aparatu, Vadim Bordianu, Dumitru Cucoș, Ion Grâu, Ion Guțu, Ion Grapin, frații Artur și Andrei Iancovschi, Damian Matiescu, Nicolae Mironeț, Cristian Mușet, Eduard Nani, Marin Pasat, Larion Surdu, Samuil Școlnic, Andrei Vulpe, Anatolie Glib.
Cu medalii au încheiat Campionatul Moldovei și echipa principală a centrului raional – FC Sângerei. Sâmbăta trecută ea a învins FC Visoca – 1:0 (gol din penalty a marcat Vladimir Sinegur), și a garantat locul pe piedestalul Diviziei B, seria Nord. Până când nu este clar, pe care treaptă a clasamentului – pe locul 2 sau pe locul 3. Toți au așteptat sâmbătă succesul echipei FC Pepeni în meci cu fotbaliștii din Edineț. Victoria pepenienilor garantau medalii de argint fotbaliștilor centrului raional. Dar din păcate, jucătorii FC Pepeni au cedat cu scorul 0:2 și s-au coborât pe locul 9 în clasamentul la zi. Soarta locului 2 va fi hotărtă la ultima etapă a campionatului, la 28 mai. Fotbaliștii FC Sângerei vor găzdui pe colegii lor din FC Fălești, campionii seriei Nord, care sâmbăta trecută au fost premiați pentru titlul de campioni ai Diviziei B, seria Nord. Medaliile și Cupa învingătorilor au fost înmânate de către vicepreședintele FMF Ruslan Berzoi. Toți iubitorii fotbalului din raionul nostru doresc succes echipei FC Sângerei în ultima joacă a turneului principal republican.

Continuarea citiți în n.23 din 27 mai 2022