DISTRIBUIȚI

Cu prilejul omagierii zilei de naștere , venim către Dumneavoastră cu cele mai sincere urări de sănătate și realizări importante în activitatea pe care o desfășurați.
Ținem să Vă mulțumim din suflet pentru efortul, sârguința, înțelegerea și profesionalismul de care dați dovadă pe parcursul anilor. În toți acești ani ați avansat în experiența de producere, ați fost frământat de mai multe probleme ce țin de activitatea noastră comercială.
Pentru toată cumsecădenia, decența și bunătatea Dumneavoastră Vă răsplătim cu un buchet de trandafiri la aniversare. Să Vă bucure sufletul și să Vă facă de neuitat acest moment la care ne dorim să fim parte prin aceste gesturi de înaltă prețuire. Frumoasele momente de împlinire, de fericire și multe scopuri propuse și îndeplinite până în prezent să Vă lumineze viața și inima, să Vă simțiți împăcat pentru minunații copii și armonia pe care o trăiți în familie. Din această oază să Vă alimentați mereu puterile, eforturile de rezistență și speranță în viitor. Noi, Vă mulțumim pentru tot ceea ce faceți pentru noi, pentru cumpărători . La mulți și prosperi ani, stimate director!
Cu profund respect, colegii de serviciu