DISTRIBUIȚI

Dragul, scumpul și adoratul nostru soț, tătic, bunel, frate, unchi, cumnat, nănășel, fin, cuscru, verișor Ionel, florile de astăzi își desfac mireasma în pragul casei noastre părintești, unde cuprins de zâmbetul zilei ce te-a adus pe lume, le admiri. Sunt toate ale tale, oferite de noi cu această frumoasă și irepetabilă ocazie, ca să-ți ocrotească frumoasa ta tinerețe, visul și speranța pentru frumoșii tăi copilași, dulcea nepoțică Madeea. Cu toții îți dorim sincer multă sănătate, putere, curaj, răbdare pentru activitatea de muncă ce o înfăptuiești de ani buni departe de casă, de rude, în numele viitorului, bunăstării copiilor și nepoților. Înfrunți acest destin cu îndârjire bărbătească și cu credință. Îți admirăm osârdia, tenacitatea și forța bărbătească cu care poți lupta cu orice furtună, din anturajul unde te afli. Forțe, puteri pentru mai departe și multe bucurii în familie
Dragule, clipele frumoase, libere se duc și nu se mai întorc. Vezi și singur că timpul nu mai poate fi oprit și zboară, zboară… Ai întins palma în care se găseau ai tăi ani frumoși și tinerei, iar într-o clipă vântul i-a spulberat fără să-ți șoptească ceva. Și tot în același… ți-a adus încă și mai mulți și frumoși. Te implorăm, ai grijă de ei și nu lăsa anii să treacă fără să-ți lase în amintire clipe nemaipomenite.
De floare îți e vârsta ce o trăiești alături de ființele dragi. Tot la fel de frumoasă să-ți fie viața, de mai departe. Modestia și sinceritatea să-ți înfrumusețeze mereu sufletul plin de bunătate, omenie, cumsecădenie, generozitate moștenită de la regretații părinți. Fii mereu în ascensiune, să ne trăiești întru mulți ani fericiți, cu realizări performante, bucurii de la cei dragi, noi împliniri, dragoste, iubire, multă fericire, tinerețe netrecătoare. Să ai zâmbetul pe buze, împăcarea de sine, lumina fericirii și a dragostei eterne.