DISTRIBUIȚI

Iubite doctore, Vă transmitem cu căldură, respect și prețuire sincere urări și felicitări cu ocazia zilei de naștere. Sunteți o valoare pentru sistemul nostru de sănătate și pentru viața fiecărui pacient în parte. Continuați să activați cu pasiune, dăruire și mult profesionalism, demonstrând zi de zi că dețineți arta vindecării și sunteți acceptat oriunde în mediul de activitate drept un profesionist în continuă creștere. Continuați să vindecați, dăruind a doua șansă la viață pacienților, faceți minuni, fiind un om de mare omenie,vocație pentru sistemul de sănătate. Munca de medic pentru Dvs mai presupune generozitate, bunătate față de durerea paciențlor,față de cei care vă cer sfatul , ajutorul sau pur și simplu Vă mulțumesc. Sunteți un munte de putere omenească, de vindecare, de venire în ajutor, de înțelegere, coleg între coleg, prieten pentru prieten. Cu respect și cu flori de sănătate pentru Dvs și cei dragi,
Familia, prietenii.

 


 

Onorat Domn, Cu prilejul zilei Dumneavoastră de naștere, primiți calde cuvinte de felicitare alături de sincere urări de sănătate, prosperitate și mulți ani aliniați pe culmile succesului.
Frumoasă vîrstă pe care o marcați, ne oferă plăcutul prilej de a Vă adresa cele mai cordiale cuvinte de recunoștință, precum și mult succes în domeniul profesional cît și în activitatea Dumneavoastră pentru modernizarea și afirmarea raionului Sângerei.
Sunteți o personalitate deosebită, promotor înflăcărat al adevăratelor valori, semănător de bunătate, lumină, modestie și onestitate, reușiți de fiecare dată să găsiți în bagajul spiritual câte un îndemn corect pentru fiecare.
Vă dorim mulți ani binecuvîntați, putere și entuziasm pentru realizarea tuturor ideilor și proiectelor începute, pace și liniște sufletească, armonie în familie, realizări deosebite în plan profesional și toate aspirațiile Dumneavoastră să împletească cele mai ambițioase realizări.
La Mulți Ani!
Cu deosebit respect, echipa PLDM