DISTRIBUIȚI

Tinerii satului Chișcăreni, în mare parte voluntarii, prin diferite inițiative pe care le generează și la care se implică, își vor viitorul înapoi, oferă încă o șansă pentru Terra de a trăi. Ei tind la implementarea unui proiect care are drept obiectiv înverzirea unei pante cu pomi de nuci și cătină, și construirea unui foișor, care va face ca apusurile văzute de acolo să fie și mai frumoase în satul Chișcăreni.
Victoria Melnic, Felicia Dragan, Cristina Groza sunt câteva dintre tinerele voluntare care își doresc acest lucru și luptă pentru reușita acestui proiect. Ele se simt pline de speranțe în implementarea acestui proiect susținut de Asociația pentru Dezvoltare Creativă, în parteneriat cu SPARK the SUA și cu suportul financiar al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.
Aceste tinere voluntare, membrele echipei de inițiativă, își propun prin organizarea diverselor evenimente să vândă torbițe eco, care sunt confecționate de membrii echipei. Își mai doresc și vor organiza o clacă pentru a aduce acest teren în condiții prielnice. Echipa de implementare a proiectului contează mult pe implicarea activă a societății civile, a băștinașilor. Prin munca lor și implicarea sinceră echipa de voluntari oferă Terrei încă o șansă pentru a trăi. Astfel își manifestă tinerii de la Chișcăreni dorința de a face planeta mai curată.
Ex primara comunei, Silvia Țurcanu este prima dintre cele care a spus de la inimă un „da” pentru acest proiect. Îl susține și crede în reușita sa.

Chișcăreni se va bucura de înverzirea unei pante cu pomi de nuci, drept un stop poluării mediului.