DISTRIBUIȚI

Președintele raionului și Consiliul Raional Telenești trăiește cu profundă tristețe plecarea în lumea celor drepți a domnului Haralambie Popa, fost angajat și consilier al Consiliului raional Telenești. Transmitem sincere condoleanțe familiei și rudelor îndurerate.
A fost un om minunat, un soț devotat, un tată grijuliu și un cetățean activ, consecvent în convingerile sale, dar şi tolerant faţă de slăbiciunile colegilor săi, şi va rămâne mereu în sufletele noastre.
Regretăm pierderea suferită şi stăm îndoliaţi în faţa nenorocirilor care vin neanunţate, aducând prin cuvintele noastre ofrande la altarul vieţii celui care va rămâne o prezenţă constantă, modestă şi respectată, determinând pe toţi cei care l-au cunoscut să îi păstreze vie amintirea. În aceste momente triste suntem alături de familia îndoliată, de rudele care l-au iubit și de persoanele care l-au știut în calitate de un conducător profesionist, un coleg desăvârșit, înțelegător și responsabil.
Îi vom purta recunoștință veșnică pentru devotamentul profesional și activitatea îndelungată și ireproșabilă în domeniul Administrației Publice.
Dumnezeu să-l ierte pe răposat şi să-l odihnească în pace!
Cu profund regret
Președintele raionului Telenești
Mariana OMBUN