DISTRIBUIȚI

De Ziua Lucrătorului Medical și a Farmacistului sunt onorată să transmit sincere felicitări colegilor mei medici de familie, asistente medicale, tuturor lucrătorilor medicali care activează în medicina primară. Exprim respectul și recunoștința față de fiecare dintre Dvs, cei care vă dăruiți în cadrul Centrului de Sănătate Sângerei, cât și echipelor de lucrători medicali și medici de familie din Centrele de Sănătate și Oficiile Medicilor de Familie din raion. Ne unește dragostea față de profesia îmbrățișată, dar și suprema grijă față de sănătatea populației. Este veriga care ne unește pentru continua îmbunătățire a serviciilor medicale de calitate și de profilaxie pe care le prestăm constant. Implicați cu dăruire în grija față de sănătatea populației, meritați tot respectul și atenția din partea noastră, a statului, a cetățenilor. Cu toții au nevoie de medicul de familie, de asistența medicală primară, în primul rând. Ceea ce faceți și oferiți. Din respectul oamenilor nu o data Vi se întîmplă să fiți salutat cu „Mulțumesc, doctore!”
Mai dificilă a devenit misiunea medicului de familie și a echipei sale în condițiile de astăzi, provocate de criza pandemică, apoi de necesitatea de imunizare a populației. Ați salvat vieți , dar și am pierdut vieți, inclusiv colegi- medici de familie și inegalabili specialiști. Dar am rezistat asemeni fiind uniți de cauze supreme de a fi de ajutor prin serviciile prestate oamenilor, comunitate cu comunitate.
Ne pasă mult de ce se întâmplă, de ce avem de făcut ca să obținem depășirea crizei, să păstrăm lumina încrederii în ochii și așteptările populației, și dorința de a urma fiecare sfat și recomandare a medicului. De-a lungul misiunii pe care o îndepliniți în arta vindecării, mă bucur și simt că rămâneți comori fără de preț pe arborele dăinuirii neamului și sunt mândră de fiecare, fapt pentru care vă felicit.

Cu multă considerațiune, Eleonora Tartacovschi, șefa Centrului de Sănătate Sângerei


Stimați colegi, medici, medici de familie, asistenți medicali, infirmiere, lucrători medicali, angajați și membri ai Sindicatului din medicina primară, cu prilejul Zilei profesionale vin cu sincere și calde felicitări pentru fiecare dintre DVS. În numele Sindicatului nostru sunt onorată să împărtășesc sentimente de recunoștință și înaltă prețuire pentru dăruirea profesională și omenească domeniului în care activăm și profesiei, serviciilor medicale de calitate pe care ne străduim să le prestăm. Vă doresc să păstrați devotament profesiei. Exprim stimă și respect, cât și încredere că vă veți remarca frumos continuu. Am fost mereu cu ușile sufletelor și activităților sindicaliste deschise către orice nevoie de încurajare, de sprijin, de apreciere la justa valoare a ceea ce sunteți în domeniu. Nu promitem, dar vă asigurăm că aceeași vom fi în continuare. Loc de regăsire în sindicat veți avea și de acum pentru mai departe. Aceasta ne este misiunea, dar și chemarea sufletească de a vă fi aproape, la moment de bucurie, de sărbătoare profesională, și la nevoie de implicare, de ajutor și de promovare.
Împreună sprijinindu-ne, suntem o echipă puternică și frumoasă. Aici în asociație sindicală, la locul de muncă și de profesie dragă ne creăm propriul destin , interacționăm și izbutim a fi puternici și a câștiga victoriile deasupra durerii oamenilor, învingerii maladiei și creșterii încrederii în ceea ce suntem și facem. Vă mulțumesc tuturor pentru dăruire, sinceritate și implicare .
Sincere felicitări de Ziua medicului și a farmacistului, dragi colegi!

Lucia Brașovschi, președinta Asociației organizațiilor sindicale din medicina primară