DISTRIBUIȚI

Mulțumim din suflet pentru plasarea felicitării pe pagina.. Ecoului nostru”. Știm cât faceți ca adevărul să vorbească. În frumoșii ani de viață multe am învățat de la Cel pentru care merită să trăiești. Domnul ne-a adus în cale atâția oameni, de la care am învățat a crede, a munci, a iubi, a spera.

Aflându-ne în Țară, lângă copii, nepoți și frați, ne încântăm de vorba dulce ardelenească, de înțelepciunea duhovnicească, atitudinea plină de respect față de oameni și simplitate. Pe cât de simplu, pe-atât de frumos. Pentru noi drumul de pe malul Someșului e totuna cu cel de pe malul Prutului sau Răutului. Un drum ce are importanță istorică.
Aici trăim un sentiment de unitate: aceeași limbă, aceleași tradiții, aceleași cântece și multă bunăvoință. Dumnezeu este prezent în orice jest uman de milostivire și nimic mai puternic decât dragostea pentru aproapele. Întinzi mâna celui de alături și-i spui că el contează pentru tine. Descoperim toate acestea privind, ascultând, discutând, admirând și trăind. Deși departe, suntem aproape de ,,Ecoul nostru” , de curajoasa echipă de creatori, jurnaliști încrezători în puterea cuvintelor de a schimba lumea.
Mulțumim pentru cuvinte încărcate de sens, de lumină și pace.
Multă sănătate și puteri pentru a rezista.
Cu profund respect, familia Bogdan, Cluj-Napoca.