DISTRIBUIȚI

După ședința Consiliului Consultativ al Elevilor din raionul Sângerei, procesând informațiile parvenite de consilieri, s-au realizat două rapoarte :
• Cu privire la crearea condițiilor de activitate în instituțiile de învățământ în perioada rece a anului.
• Cu privire la respectarea în școli a Regulilor de protecție împotriva virusului Covid-19.

Analizând notele informative ale colegilor mei, voi face unele constatări.
La începutul perioadei reci a acestui an de studiu majoritatea instituțiilor de învățământ din raion au fost deja pregătite pentru a desfășura activitatea educațională. La acest capitol, atât elevii, cât și angajații, sunt foarte mulțumiți de condițiile oferite. După cum știm, o bună pregătire a instituției de învățământ contribuie la asigurarea promovării calitative a procesului educațional la toate treptele de școlaritate. În majoritatea instituțiilor sezonul de încălzire a început în intervalul 1-9 noiembrie 2020, iar temperaturile medii variază între 15-22*C. Consilierii au afirmat că lucrările de pregătire pentru sezonul rece au fost îndeplinite la timp, sursele bugetare sunt suficiente pentru asigurarea temperaturii necesare în sălile de clasă.
Unul din principalele obiective ale instituțiilor de învățământ din raionul Sângerei, pe parcursul perioadei 1 septembrie – 24 decembrie 2020, a fost îmbunătățirea condițiilor sanitare pentru protecție maximă împotriva virusului COVID-19.

Continuarea citiți în nr. 05 din 29 ianuarie 2021