DISTRIBUIȚI

Stimatului domn și prieten, om de cumsecădenie și omenie deosebită, Vă adresăm sincere felicitări cu ocazia zilei de naștere care vine să se înscrie în calendarul vieții și al evenimentelor care Vă remarcă și Vă înalță sufletește. Să Vă bucurați de toate clipele vieții, dăruite în mare parte de membrii familiei, draga soție și iubiții copiii. În oricare anturaj nu V-ați aflat, fie cel de familie, cel al Inspectoratului de Poliție, unde perioada îndelungată ați activat sau în cadrul Consiliului raional, oriunde, v-ați remarcat ca un om onest, corect, cunoscător a tot ce trebuia să cunoașteți ca profesionist în domeniu. Ați știut să depășiți cu demnitatea, cumpăt și corectitudine, consumându-Vă de multe ori, demonstrând că ați fost om și în oricare împrejurări și circumstanțe ați rămas astfel.
Multă flori de sănătate, cu bucurii de viață, de familie, de profesie și cu oameni ca și dvs în calea vieții și în urcușurile noi pe care dorim să vi le deschidă.
Cu drag și sinceritate, prietenii.

Stimate Gheorghe Ungureanu, venim și noi către ziua de naștere și către inima Dvs cu sincere felicitări și cel mai elegant buchet de trandafiri. Nu doar la această aniversare să vă simțiți apreciat și neuitată să Vă fie în continuare fapta și anii dăruiți unei activități nobile de om în epoleți, al legii sfinte. Oricând , în oricare alt mediu și anturaj, unde nu V-ați afla or activa, sunteți și reprezentați această demnitate omenească și de valoros om al legii, al punctualității, slugitor cu credință intereselor oamenilor și legii. La mulți ani!
Cu respect, Asociația Veteranilor și
Pensionarilor MAI