DISTRIBUIȚI

Vă felicităm cu mult drag și Vă dorim mai multe bucurii și realizări să împliniți și să trăiți , decât anii care-i atingeți în această zi. Ferice de Dvs, de răbdarea care o aveți, de bunătatea sufletească și de magica putere omenească cu care Vă mențineți în acest sector de muncă dificil și împovărat de probleme. Oameni aparte, speciali, cu mărinimie sufletească doar rezistă și se dedică peste 30 de ani muncii de creștere a pâinii.
De sănătate să aveți parte câte boabe în hambare , câtă lumină vine din soare, celelalte avem toată încrederea că le isprăviți cu implicare , dăruire și multă dragoste.
La mulți ani , în sânul familiei frumoase.
Cu drag și stimă, familia , echipa Ecoul nostru, prietenii

* * *

Directorului Gospodăriei Țărănești „ Gheorghe Cernogal”
Urări de bună sănătate, împliniri și ani de lungă și frumoasă viață Vă dorim cu ocazia zilei de naștere. Florile dragostei și respectului nostru aducem în dar , dar și ale recunoștinței, pentru că sunteți cu noi, pentru că datorită Dvs ne bucurăm de zile de muncă și de viață, că ne este munca răsplătită și speranțele în bine nu se ofilesc în suflete, dar ne indeamnă la dăruire și încredere în ziua de mâine.
La mulți ani, sfânt și generos om de omenie.
Cu înaltă prețuire, colegii