DISTRIBUIȚI

Pentru o mai eficientă comunicare cu cetățenii, deputații din Parlamentul Republicii Moldova au stabilit un orar pentru audiența cetățenilor în teritoriu. În ziua de luni a fiecărei săptămâni deputatul Gheorghe Ichim, vine în teritoriu unde se întâlnește cu alegătorii, organizează audiența cetățenilor, conform programului de audiență, aprobat în intervalul orelor 10.00-12.00.

Deputatul Parlamentului Republicii Moldova, Gheorghe Ichim primește săptămânal cetățenii în audiență și discută despre problemele cu care se confruntă și identifică soluții pentru aceștea. Luni, 22 noiembrie, la ușa sediului OT a PAS așteptau mau mulți cetățeni pentru a fi audiați de către deputatul Gheorghe Ichim. Printre ei erau cetățenii Chiril Șușu, soții Vasile și Galina Cojocaru, Arcadie Covaliov, din orașul Sângerei, Veronica Scobioală – Chetraru din satul Copăceni și mulți alții.
„Această practică să fie permanentă, trebuie să discutăm cu oamenii și să le cunoaștem necazurile și așteptările. Or, noi, suntem reprezentanții aleși de cetățeni, noi le reprezentăm interesele. Mă deplasez în fiecare săptămână în ziua de luni în teritoriu unde primesc în audiență cetățenii până la ora 12 apoi mă deplasez în teritoriul raionului. Oamenii care au venit astăzi la audiență au abordat probleme de sistem care necesită implicarea autorităților locale, dar și naționale.

Continuarea citiți în n.48 din 26 noiembrie 2021