DISTRIBUIȚI

În cadrul Consiliului Raional Telenești s-a desfășurat un atelier de lucru care a avut drept obiectiv totalizarea rezultatelor ”Campaniei de informare și sensibilizare în gestionarea durabilă a deșeurilor, în comunitățile raionului Telenești”, la care au participat președinta raionului, Mariana Ombun, vicepreședinții raionului Alexandru Isac și Alexandru Taburceanu, Alina Pascaru, șefa Direcției Generale Educație, primarii comunelor și satelor care implementează proiectul moldo-francez de cooperare descentralizată ”Spre o gestiune intercomunală eficace și durabilă a deșeurilor menajere în zona central-estică a Republicii Moldova” , cadrele didactice de la instituțiile de învățământ din cele cinci comunități țintă ale proiectului, cât și de la alte instituții de învățământ din raion, reprezentanți ai bibliotecilor publice.

La eveniment a participat de asemenea dl. Pierre Tournier, managerul proiectului implementat de Sindicatul Mixt ”Savoie Déchets” din or. Chambery, Franța. Cu această ocazie elevii Școlii Raionale de Arte Plastice „Nicolae Moisei” Telenești au vernisat o expoziție de desen cu genericul ”Orașul curat respiră sănătate” iar cei mai activi participanți la proiect au fost premiați cu diplome și semne de gratitudine.
Trecerea în revistă a acțiunilor și activităților implementate în cadrul Proiectului ”Spre o gestiune intercomunală, eficace și durabilă a deșeurilor în zona central-estică a Republicii Moldova” care au demarat în 5 comunități ale raionului Telenești a fost prezentată de către dna Zinaida Mândru, coordonator local al proiectului.

Continuarea citiți în n.45 din 5 noiembrie 2021