DISTRIBUIȚI

Stimați concetățeni. V-ați gândit vreo dată, de ce Patria noastră, după 30 de ani de la destrămarea Imperiului Sovietic, a rămas cea mai săracă și coruptă din Europa? V-ați gândit voi vreo dată, de ce Republicile Baltice, care cu 30 de ani în urmă erau ca și noi, la același nivel de dezvoltare, la fel ca și țările din „lagărul socialist” cum ar fi România, Bulgaria, Polonia, Ungaria… au progresat imens în dezvoltare, dar noi am rămas până azi să zăcem în „mocirlă”? Știți de ce? Fiindcă în toți acești ani noi am votat și am ținut la putere „putregaiul” „socialist-comunist”, care mințindu-ne a furat tot ce se putea de furat din țară, alungându-ne prin lume. Ca să se mențină la putere această „ciumă roșie”, își schimba mereu culoarea, trecea dintr-un partid în altul, forma partide noi și înscena reforme fictive.

Toate aceste erau făcute cu scopul să ne îndepărteze de Europa și să ne mențină în „lagărul ruso-sovietic”, speriindu-ne cu „capitalismul sălbatic”, „NATO”, „homosexuali” și „sărăcia din vest”. Acum, când circa 800 de mii de moldoveni trăiesc și lucrează în Europa și America, oamenii au înțeles că DEMOCRAȚIA EUROPEANĂ înseamnă BUNĂSTARE, că locul Patriei noastre este în Europa și nu în Asia, că noi suntem EUROPENI.

Stimați CONCETĂȚENI, nu credeți în „putregaiul” „socialist-comunist”, el este frâna dezvoltării Patriei noastre. Acum, ca să se mențină la putere „ciumă roșie” s-a unit pentru a prelungi să ne fure și să ne țină în întuneric și mizerie. La orizont a apărut o „luminiță”, până la ea a rămas doar un „PAS”.

STIMAȚI COMPATRIOȚI VOTAȚI pe 11.07.2021 PARTIDELE EUROPENE. ADUCEȚI EUROPA ACASĂ. DOMNUL SĂ NE AJUTE.

Nicolae Grejdieru, Hamburg, Germania