DISTRIBUIȚI

Cu prilejul aniversării vieții îți aducem sincere și deosebite felicitări, înrămate în splendide buchete de flori de primăvară, garnisite cu alese cuvinte de admirație pentru inima ta generoasă, în care încape dragostea pentru toți ai casei, pentru străduița de a sări oamenilor în ajutor, pentru frumoasele calități, pe care le posezi.
Îți dorim scumpa și draga noastră, ca sufletul să- ți fie permanent plin de bucurii, iar barca vieții să plutească mereu pe oceanul fericirii. Pe tot parcursul vieții să ai parte de oameni buni, care să te aprecieze și să se bucure de reușitele tale. Ești ființa care întruchipează profundă inteligență, cu îndelungă răbdare, cu dreaptă socoteală și cu multă trudă istovitoare. Ești femeia zidită pe altarul educației, curată sufletește, cu o puritate de copil, care, prin jertfire, zămislește frumosul. Ești cea care, prin neodihna și neliniștea ta, odihnești pe alții, prin nesănătatea ta – ai grijă de sănătatea altora.
Permanent ai fost și rămas o doamnă elegantă, frumoasă, permanent plină de seninătate, șăgalnică, cu umor fin și profund spirituală. Îți dorim de acum încolo sănătate multă. Să-ți trimită fericirea pe care o râvnești și să te apere iubirea, casa și pacea din ea. Continuă tot în acest ritm să fascinezi, să mobilizezi și primenești sufletul. La Mulți Ani, scumpa noastră.

Cu flori de dragoste: soțul, copiii, nepoțeii, verișorii